Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
13 Oct

Blaue Blume og The Attic Sleepers på Atlas

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Blaue Blume og The Attic Sleepers på Atlas

På fredag, ikke? Der skal du på Atlas. Du skal derned med dine bedste venner, drikke en masse øl og høre fantastisk musik. Danse lidt, måske. Spise en pizza på vej hjem. Vågne op med tømmermænd lørdag. Spise mere pizza. Lyder det ikke formidabelt?

Det bliver det. Og hverken pizza eller øl bliver den afgørende faktor, selvom de normalt kan spille en ret stor rolle for en fredag aften. For selv hvis du spiser kedelige rugbrødsmadder til aftensmad og kun drikker postevand, så bliver fredagens koncert en fantastisk oplevelse. Uden tvivl.

Og det ved jeg, fordi det er Blaue Blume og The Attic Sleepers, der skal spille. Vi har set dem begge to før, og vi blev – mildest talt – blæst bagover. Det er så knivskarpt og fyldt med kvalitet, at du næsten ikke tror dine egne ører. Og at få dem begge to på én aften, er musikalsk forkælelse. Som når burgermanden ved en fejl giver dig en cheeseburger for meget i to go-posen. Eller når to stykker slik klistrer sammen, og du bliver nødt til at spise dem begge på én gang. Det er næsten for meget. Det er næsten for godt. Og så alligevel slet, slet ikke.

The Attic Sleepers byder på drømmende melodier og fin, blød vokal. Jeg var sikker på, at de ville løbe med sejren i årets udgave af KarriereKanonen, men fik desværre ikke ret. De har for kort tid siden udgivet singlen “Lines” med tilhørende video – prøv lige at hør hvor smukt det er. Som en stjerneklar efterårsnat.

Blaue Blume er – uden sammenligning – noget af det mest spændende på den danske musikscene lige nu. De laver musik, som jeg aldrig har hørt det før. Storladent og teatralsk – båret af den absurd flotte vokal. Der er ikke nogen ligesom dem, de er et lille stykke guld i den danske muld. Hvis du – af en eller anden grund – ikke har fået set dem live endnu, så gør det. De er eddermame skarpe.

Festlighederne foregår på Atlas – et af mine yndlingsspillesteder i Århus. Dørene åbner klokken 20, og du får begge koncerter for en flad 100-lap.

Skulle det være småt med finanserne, kan vi selvfølgelig være behjælpelige; Send en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk – så deltager du i konkurrencen om en gratis billet. Der er to billetter på højkant, og konkurrencen slutter torsdag kl. 20.00.

Der er ikke nogen god undskyldning for ikke at tage afsted. Så vi ses på fredag! Til musik og øl – og måske en pizza på vej hjem. Det bliver godt.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.