Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
18 Sep

Ses vi til Oppenheimer?

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Ses vi til Oppenheimer?

I morgen er der fest på Radar. Oppenheimer inviterer, og du skal med.

Og det skal vi også. For ligesom sidste år har vi været så heldige at få konferencier-tjansen, og når showet starter klokken 20, står vi klar på scenen til at præsentere dette års program.

Ballet åbnes af Heimatt, der med garanti kan få dig i fredagshumør. Med deres livsglade indiefolk med masser af klap og “hey!” er de den perfekte katalysator for aftenen, og vi forudser, at de musikcharmer sig ind på livet af hele Godsbanen.

Aftenens næste act er Fjer, der byder på blød electrosoul og smuk vokal. Med numre som “Children” kommer hun uden tvivl til at skille sig ud fra aftenens andre optrædende, og hendes bløde elektroniske toner kommer til at gå sig godt med en fredagsdrink eller to.

Klokken 22 går Sonja Hald på. De vandt årets udgave af KarriereKanonen og er nu i gang med at spille landet tyndt. Og de gør det godt.

Vi har set dem et par gange til Fatter Eskil-prisen, hvor vi har været dommere, og de leverer en gennemført koncert hver gang. Med barndomsminder og røverhistorier – og fantastisk publikumskontakt. Det kan kun blive en god oplevelse.

Herefter er det tid til Mílford – det band, vi glæder os allermest til at se. Vi har skrevet om dem et par gange, og det er vist ikke nogen hemmelighed, at de har ramt et blødt punkt i vores musikhjerter. I juni måned udgav de debutalbummet “Smithereens”, og det er den fineste samling musik, vi længe har hørt. Bundærligt og meget smukt – båret af forsanger Johan Nørregaards unikke vokal.

Den koncert må I altså ikke gå glip af. Så uanset om I har andre planer – hvad enten det er familiefødselsdag eller vild bytur – så kig lige forbi klokken 23, ikke? Det bliver så godt.

Traditionen tro byder Oppenheimer også på et surprise act – dette år præsenteret i samarbejde med de søde folk fra Northside. Valget er faldet på Rangleklods, og det er vi rigtig, rigtig glade for.

Det bliver fredagsguf for alle lommepengene, når den dynamiske duo indtager Radar og byder på velkendte lækkerier fra udgivelserne “Home” og “Beekeeper”. Den perfekte afslutning på et godt og alsidigt program.

Hele herligheden koster 30 kroner. Billetterne købes i døren, og der er åbent fra klokken 19.

Og hvis fem koncerter på en aften ikke skulle være nok, er der mere at komme efter.. For allerede fra klokken 17 kan du komme i fredagsstemning, når Northside og Oppenheimer afholder musikquiz på Godsbanen. Der er Northside-præmier og P3-værter, og det bliver uden tvivl den perfekte opvarmning til en aften fyldt med god musik.

Så kig forbi. Det kunne være så hyggeligt. Hør noget musik, drik en øl – vi lover, at det bliver godt.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.