Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
08 Sep

Ny video fra The League of Extraordinary Gentlemen

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Ny video fra The League of Extraordinary Gentlemen

Mandage er sjældent særlig spændende. For det meste forsvinder de i en dis af lunken kaffe og arbejdsopgaver, og weekenden synes uendeligt langt væk.

Nogle gange sker der gode ting – som f.eks. i dag, hvor danske Simon Muschinsky og amerikanske NOTE  – bedre kendt som The League of Extraordinary Gentlemen – udgiver ny video..

I har hørt om dem før – The League of Extraordinary Gentlemen. Og ikke bare fra den halvdårlige film fra 2003 med Sean Connery og Captain Nemo.

Vi skrev om dem i forbindelse med SPOT Festival 2014, hvor vi anbefalede, at I kiggede forbi Den Rå Hal på Godsbanen, hvor TLOEG gav deres første koncert på dansk grund. Og jeg håber virkelig, at I hørte efter – for det var en super svedig oplevelse, der på alle måder slog fast med 7-tommer søm, at der er en ny, hårdtslående spiller på banen. Muschinskys knivskarpe rytmer gjorde sig formidabelt med NOTEs dybe rap, og publikum kvitterede med håndtegn og massive klapsalver.

Siden har vi lyttet en del til EP’en “Superconductor” (som kan lyttes her), samt NOTEs kommende soloudspil “Love And Indifference”, som jo desværre ikke falder ned i dansk-kategorien, og derfor ikke vil blive omtalt yderligere her hos os – men lyt lige til det, når det udkommer, ikke? Det er megalækkert.

Og nu er der nyt på vej.. Udspillet “Replay” er en smagsprøve på det album, som forhåbentligt er lige på trapperne. Videoen er lavet af danske 73collective, som har drejet på de helt rigtige knapper og lavet en fed, fed visualisering af TLOEG’s toner.

Allerede ved introen er jeg hooked. Sikke et beat. Der er fuld fart på i nummerets 4 minutter, og det er voldsomt og larmende – på den helt rigtige måde. Både omkvæd og de smukke bevægelser på skærmen sætter sig fast i mit hoved, og energien virker uudtømmelig. Samtidig formår NOTE at levere en helt tilbagelænet vokal, der står i meget skarp kontrast til musikken – og det fungerer virkelig, virkelig godt.

“Replay” er det første af to udspil, og jeg glæder mig allerede til at se det næste. Mere lækker musik, flere lækre billeder – det kan ikke gå hurtigt nok.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.