Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
16 Aug

Weekendvideoer – part II

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Weekendvideoer - part II

Så blev det lørdag og dermed tid til anden omgang weekendvideoer. Første runde blev udgivet i går, og i dag graver vi videre ned i den musikalske godtepose.

Og lad os gå lige til sagen. Første video er fra YouYouYou, og det er lækker, blød lørdagspop for alle pengene. Nummeret stammer fra YouYouYous selvbetitlede debut-EP, som blev udgivet tilbage i maj måned, og hvis du endnu ikke har givet den en lytter, så synes jeg bestemt, du skal bruge et par minutter af din lørdag på din foretrukne streamingtjeneste med “YouYouYou EP” i ørerne.

Næste video er fra mit nyeste musikcrush, Ønskeøen. De laver sådan noget rart musik. Helt fint og smukt, men stadig med kant og personlighed. “Forcefull Bliss” er drømmende og svævende, og det gør sig perfekt til en doven lørdag formiddag, hvor man ikke rigtig kan beslutte sig for, om man skal tage sig sammen og lave noget, eller bare blive liggende på sofaen og slumre.

Og så skal vi selvfølgelig forbi Asbjørn, som er påbegyndt 2. kapitel af sin musikalske fortælling “Pseudo Visions”. Det sker med nummeret “The Love You Have In You”, der udover at have en hjerteskærende fin lydside også byder på en smuk, smuk musikvideo. Jeg har altid fundet det fascinerende, når to fyrer kysser (sådan rigtig kysser – ikke bare et fuldemandesnav i byen), og “The Love You Have In You” byder på mandekys af den fineste slags. Videoen emmer af skrøbelighed og intimitet, og der er ikke noget at sige til, at den pt. har over 30.000 afspilninger på YouTube. Wauw.

Sidst, men ikke mindst, er der kommet ny video fra Vintertur. De er stadig i fuld gang med deres 2014-projekt, og videoen for august måned byder på visuals og den sædvanlige, lækre energi.

Det var alt for denne omgang weekendvideoer. Jeg håber, I får en dejlig lørdag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.