Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
15 Aug

Weekendvideoer – part I

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Weekendvideoer - part I

Det er fredag, det er weekend, og det skal selvfølgelig fejres med en stak weekendvideoer.

Min mailindbakke er godt proppet med musikvideoer for tiden, så der er nok at tage fat på. Faktisk så meget, at jeg har delt det op i to indlæg. Første omgang får I nu – resten kommer i morgen.

Fredagens første video er fra Team of Experts. De udgav debut-EP tilbage i juni måned, hvor følgende single stammer fra. Der er 90’er-vokal og Big Muff-pedal, og nummeret rammer en nostalgisk nerve i mine ører. Det er simpelt og lækkert.

Næste video er endnu en juni-udgivelse, der har stået i skyggen af festivalsæsonen. Den kommer fra Temple, og jeg er faldet pladask for både nummer og video. Det er meget nøgent – både i overført og bogstaveligste forstand – og jeg er helt fanget af vokalen og den smukke dreng i videoen. Det er lidt dystert, men samtidig meget blødt og smukt – og dét er en flot knivsæg at balancere på i 6 minutter.

Tredje video er fra Dinner, der gang på gang beviser, at udtrykket “gal eller genial” i allerhøjeste grad er et kompliment. I hvert fald inden for musik. Jeg er vild med det skæve, det syrede og det overgearede – og Dinner formår at samle det hele i én lille, mærkelig pakke med lækker, dyb vokal.

Sidste video i denne omgang stammer fra ThePolarShift. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve dem live et par gange, og hver gang bliver jeg imponeret over deres evne til at lave ørehængere. Selv hvis nedenstående nummer ikke umiddelbart falder i din smag, vil jeg næsten garantere, at du kommer til at nynne melodien senere i dag, mens du står og vasker op eller blander fredagsslik nede i kiosken. De kan altså ét eller andet.

Det var alt for nu. Vi ses i morgen, hvor jeg er klar med flere videoer. I mellemtiden må I have en dejlig fredag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.