27 Jul

Vind partoutbillet til Trailerpark Festival

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Vind partoutbillet til Trailerpark Festival

Cody, Mont Oliver, Baby in Vain, Julias Moon, October Dance, Rosemary, Kill J, Ice Cream Cathedral, Sekuoia, Get Your Gun, Reptile Youth, Sleep Party People, Scarlet Pleasure, Nonsens, Benal, Broke, Heimatt, Indians, Giana Factory, Communions, Gäy, Buda, Kasper Bjørke, Simon Dokkedal, Djuna Barnes.. Alt dette, og meget mere, kan du opleve på årets Trailerpark Festival. Fy, for en lækker skefuld.

Programmet er spækket med god musik, når festivalen løber af stablen fra torsdag d. 31. juli til søndag d. 2. august, og det kribler i fingrene for at tage turen over Storebælt og deltage i festlighederne.

Måske kribler det også hos dig.. Måske har du allerede købt billet.. Måske har du ikke råd.. Måske vidste du slet ikke, at alverdens musikalske lækkerier stod linet op på torsdag.. Måske vil du give din højre arm, for at komme med til festen.

Det er heldigvis slet ikke nødvendigt. For vi kræver ingen afskårne lemmer – blot en mail med dit fulde navn. Så er du med i konkurrencen om 1 partoutbillet. Vi udtrækker 2 vindere. Send en mail til mia@wondersmakejoy.dk inden tirsdag d. 29. juli kl. 22.00 – så deltager du i løjerne.

God konkurrencelyst – og god fornøjelse, hvis billetten allerede er i hus!

2 kommentarer on “ Vind partoutbillet til Trailerpark Festival ”

  1. Dennis Hjortshøj 07/27/2014 at 13:01

    juhu!

  2. Daniel Pihl 07/27/2014 at 13:03

    Yeah! Trailerpark here we come! Det er en super fed festival og jeg håber virkelig den kommer til at fortsætte mange år endnu. Jeg skal med, men det ville være super lækkert med en billet fra jer. Tak fordi I giver folk denne mulighed :)

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.