Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
18 Jul

Opsamling på Roskilde Festival 2014

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Opsamling på Roskilde Festival 2014

Roskilde Festival 2014 var mit syvende besøg på en festival, som på alle mulige måder plejer at være samlingspunktet for et helt års følelser, der bliver sluppet fri. Både på godt og på ondt. I år blev det helt anderledes. Selv med gode bands og gode venner, synes jeg ikke rigtig, det lykkedes at give slip.

Efter at have tænkt godt og grundigt over det, og været igennem min egen blogterapi ved at skulle putte mine oplevelser ned på skrift, er jeg kommet frem til, at jeg måske er blevet for god til at planlægge min festival. Ved årets festival var jeg uhyggeligt godt forberedt. Jeg kendte alle kunstnerne, da jeg landede i græsset – med sved på panden og venner i favnen. Jeg vidste også, hvem jeg skulle se af venner, mens jeg var på festivalen. Og det gik uhyggeligt godt med altid at finde nogen jeg kendte.

I det hele taget slap jeg utrolig nemt uden om de udfordringer, man ellers normalt forbinder med at tage på festival. Den ene dag det regnede, var jeg gået tidligt i seng, så jeg opdagede det først bagefter, og solcremen har jeg været god til af huske. Men kan det virkelig passe, at en godt planlagt Roskilde Festival kan ødelægge den?

Det tror jeg den kan for mig. For et års tid siden holdt jeg mere eller mindre op med at lege manager og booker, fordi jeg syntes, det var en kedelig måde at beskæftige sig med musik på. Jeg kunne bedre lide at lave den og høre den, end at arbejde med den.

Ved årets Roskilde Festival var der et element af professionalisme i, hvor godt det lykkedes mig at navigere rundt mellem teltene, og nå de koncerter jeg gerne ville. Men i successen glemte jeg nøglen til Roskilde Festival. At give slip.

1. Roskildeeee!
2. De sørgelige rester
3. Orange Feeling
4. Opvarmningsdagene fra A-Z
5. Pladsen, der aldrig faldt på plads
6. De sidste 48 timer på Roskilde Festival 2014 – uden en eneste tåre

Men det er ikke fordi, det ikke kan lade sig gøre, fordi jeg er blevet gammel, for på Northside Festival havde jeg den helt omvendte oplevelse. Her gav jeg slip. Og derfor skete der noget interessant i år. Nemlig at Northside Festival blev årets fest, og at hele Roskilde Festival blev pladsen, der aldrig faldt på plads.

Vi har ingen planer om at gå Erik Jensen på festivalen. Så vi prøver igen næste år, og ser om ikke vi måske kan møde hinanden igen, Roskilde Festival og jeg. Der skal mere til, for at give slip på sin første kærlighed, og Roskilde Festival er nu en gang min. Tak for i år, du gamle. Vi mødes snart igen.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.