23 Apr

Oppenheimer åbner for ansøgninger

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Oppenheimer åbner for ansøgninger

Sidste år var vi med til Oppenheimer på Radar – Lukas som konferencier for hele showet, og jeg selv som anmelder/fotograf/øldrikker. Det var en skidegod dag. Dejlig musik, dejlig stemning, og søde Oppenheimer-folk, der puslede om os.

For et par dage siden blev der åbnet op for ansøgninger til Oppenheimer 2014 – og vi vil da lige benytte muligheden for at sprede den gode nyhed. Nu har musikere fra hele landet nemlig muligheden for at blive en del af dette års festival – det kræver blot en ansøgning.Sidste år var det Caspian, Young Dinosaur, Paper Tigers og My French Friend, der leverede musikken – med Ukendt Kunstner som hovednavn. Og ifølge de gode Oppenheimer-folk vil samme model blive fulgt i år, altså 4 bands og et hovednavn.

Det bliver skidegodt – så send en ansøgning, hvis I kunne tænke jer at være med. Yderligere information og ansøgningsskema kan findes her. Ansøgningsfristen er 1. maj 2014.Og alle jer andre: Sæt et kryds i kalenderen d. 19. september, hvor Oppenheimer 2014 løber af stablen på Godsbanen i Århus!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.