25 Apr

Ny single fra Mílford

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Ny single fra Mílford

Tilbage i oktober skrev jeg om en ny spiller på banen, nemlig den københavnske kvartet Mílford, der havde charmeret sig ind i mit efterårstrætte sind.

Dengang var det førstesinglen “I’m Always”, jeg var faldet for, men nu er de klar med nummeret “Skin & Bones” – et nummer, der i høj grad har samme evne til at grave sig ind under huden på mig.

Jeg er helt vild med vokalen – særligt i de første par sekunder af verset. Nummeret er fint og skrøbeligt, og teksten understøtter det skrøbelige element på fineste vis. “Now we are on our own – nothing but skin and bones” og “Let’s call this mess a home – you’ll be skin and I’ll be bones” går lige i hjertet. Åh, det er smukt.

Melankolien gør sig rigtig godt sammen med formiddagssolen, der står ind ad mit vindue. Jeg får lyst til at pakke mig ind i et tæppe og blive trist, selvom jeg ikke har noget at være ked af. Kender I det? Det er kun god musik, der kan gøre dét.

Well done, Mílford. Well done.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.