19 Apr

We’re back!

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge
We're back!

Vi har brugt de sidste par uger i Florida. 30 grader, solskin, pool, forlystelsesparker, restaurant hver aften – det kan anbefales, hvis du går og er lidt træt af hverdag og det danske omskiftelige vejr.Mens vi har været væk, er der sket en masse – og vores mailindbakke var mildest talt rødglødende, da vi kom hjem. Men nu er vi efterhånden ved at være igennem det meste, og har fået dannet os et nogenlunde overblik over sagerne. Sådan da.Så de næste par dage forsøger vi at følge op på nogle af alle de ting, der står på vores to do-liste; Album-omtale, nye musikvideoer, program for SPOT-festival (har I set alle de lækre ting, de forkæler os med!?) nyheder fra branchen osv.

Vi håber, I har haft det rart, mens vi har været væk. Det er dejligt at være tilbage.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.