Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
21 Apr

EP fra Malou Mørkeberg

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
EP fra Malou Mørkeberg

Malou Mørkeberg er en guldkæde-klædt påskehare med chokolade-lækre æg i alle verdens nuancer. Det er ikke en spilledåse fyldt med alt det bedste fra Slikcenteret i tysk og svensk discount. Havde det været svensk, havde det været Marabou, og havde det være tysk, havde det været Kinder, men Malou Mørkeberg er dansk, og det samme er de otte karamelfyldte chokoladeskildpadder, som “Artificial EP” rummer.

Solen kigger sporadisk frem mellem skyerne her i Aarhus, og det er tid til at høre lyden af en tung påskehare trille ned mod stranden på en lowrider-cykel – én af den slags, hvor der skal gorillaarme til for at nå ringeklokken yderst på styret. Vi snakker elektronisk musik, og vi snakker samples. Og jazzet er det da også.

Der er hverken musik for børn eller voksne i den arcadespils-lydende intro “Intergalactic Oompa Loompa”. Eller også er der netop musik for både børn og voksne. For selvom det er eksperimentende, med masser af pling og bom, og bass og smak, så er det rummeligt og afslappende. Hvis ørene havde smagsløg ville både de bagerste og de forreste komme i brug. De otte numre er salte, sure, søde, bitre – og sprøde, kogte, blævrende og ristede.

Malou Mørkeberg har lavet en EP med elektronisk musik, og den er noget for dig, hvis du kan lide Rump Recordings og New Folder. Det har masser af Stella Polaris-potentiale, og hvis du kan lide øl og sol, så kan du sandsynligvis også godt lide Malou Mørkebergs “Artificial EP”.

Heldigvis for dig kan den høres pishamrende meget på Soundcloud. Hold især øje med “Intergalactic Oompa Loompa”, “Sybian Watersports” og “Zen”. Vi har lavet sådan en knap i bunden af indlægget, som leder dig ind til musikken, og forhåbentlig kan Malou Mørkeberg sende dig videre ud i verden med musikalske påskeæg og bajere. God påske!

Malou Mørkeberg – Sybian Watersports
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2014/04/malou.mp3|titles=Sybian Watersports]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.