Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
20 Mar

PREMIERE: Waitress

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
PREMIERE: Waitress

Vi ELSKER de dage, hvor vi kan dele splinterny musik med jer. Helt hot off the press, så at sige. Og i dag er sådan en dag..

Musikdanmark har nemlig fået en familieforøgelse, og som en anden Kronprins Frederik får jeg lov til at præsentere vidunderet for offentligheden, mens der ligger en rødmosset og forpustet kvinde på fødegangen, som har gjort alt det hårde arbejde..

Den nyfødte er smuk og velskabt, og har fået navnet Waitress. Med missende øjne og lyserød hud står det lille væsen klar til at charmere hele den danske musikbranche med sin popmusik.

Bag projektet står 3 stolte fædre; Aske Bode, Andreas Brixen og John De Lira. De er langt fra førstegangsforældre, men derimod rutinerede musikmænd, som har haft en finger med i spillet hos både The Eclectic Moniker, Hymns From Nineveh, Freja Loeb, Lars And The Hands of Light, Kala-OK og Bodebrixen.

Med Waitress er drengene klar til at kaste sig over et nyt projekt. Og selvom bandet er nyfødt, er der ingen tvivl om, at der ikke går længe, før der både er dun på overlæben og overgang i stemmen – der er fart på, og inden vi får set os om, er Waitress en fuldvoksen mand, der hiver piger med hjem fra byen.

Første single er allerede klar til at blive præsenteret for familien. Så find kameraerne frem og tag godt imod nummeret “Young In Mind”:

Vi befinder os helt sikkert i popland – men der er langt til Medina og Noah. Guitaren giver noget kant, og vokalen er dejligt skarp – to ting, der får nummeret til at træde et skridt væk fra den bløde popsuppedas og danne sin egen identitet. De alsidige rytmer gør nummeret organisk at lytte til, og korstemmerne giver det hele et drømmende islæt, som jeg rigtig godt kan lide.

Alt i alt er det et gennemført nummer – og med en gennemført musikvideo. Videoen er color graded flot, og ideen er simpel, men virksom. De er søde at se på, de tre fyre, og jeg elsker hvordan Aske og Andreas kæmper for at holde masken, mens de kaster knækbrød og ketchup i hovedet på John.

Waitress’ fødsel kommer i forlængelse af oprettelsen af Antiphonics – et nyt pladeselskab, der vil gøre den skæve popmusik til sit levebrød. Popmusikken lever et lidt udskældt liv for tiden – specielt i det danske vækstlag. Og det er der bestemt ingen grund til. Bare se på folk som Waitress, Julias Moon, YouYouYou og In Memoirs, der holder popfanen højt og leverer fantastisk musik, uden der går One Direction i den. Jeg elsker god popmusik, og jeg synes det er kæmpefedt, at Antiphonics går kontra på alle musiksnobberne og finder plads til den popmusik, som radioerne ikke altid er så vilde med at putte på playlisterne. De har allerede signet Quick Quick Obey, som vi jo er rigtig glade for her på Wonders, og forhåbentlig kan Antiphonics-folkene være med til at få Quick Quick Obeys fænomenale musik ud i æteren. Der er i hvert fald intet andet end begejstring over projektet herfra.

Hip hurra for Antiphonics og Waitress – og velkommen til!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.