Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Mar

Wonders Make Joy fylder 4 år

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Wonders Make Joy fylder 4 år

I dag, for nøjagtig 4 år siden, så Wonders for første gang dagens lys. 4 år er gået – 4 år med svedige koncerter, fortryllende albums, solskinsfyldte festivaler og – vigtigst af alt – verdens sødeste læsere. Hip, hip og kæmpe hurra. I al beskedenhed.

I anledning af vores fødselsdag, har vi arbejdet på et lille projekt. En hemmelighed, så at sige. Og nu, som årsdagen oprinder, er det tid til at afsløre det hele.. Vi er skidespændte. Vi håber sådan, at I vil synes om vores idé. Er I klar?

Vi har lavet en plakat!

For noget tid siden, begyndte vi at indsamle alle vores bedste citater – helt tilbage fra den spæde start. Egentlig mest for sjov, for at se hvor mange vi kunne støve sammen. Det viste sig at være en del.

Vi besluttede os for at samle dem alle i en plakat, så vi kunne have dem hængende på væggen i vores lejlighed. Undervejs gik det op for os, at andre måske også ville være interesserede i sådan en plakat. Hovedsageligt alle de bands, som medvirker – men også læsere og samarbejdspartnere. Så vi besluttede os for at kaste os ud i det, og sætte plakaten til salg.

Det har krævet nogle timer og kroner, men nu er den klar til at blive kastet for løverne. Så værsgo:

1907556_10152010088971943_1738835676_n

Klik her for at se et stort eksempel af plakaten.

De medvirkende er musikalske venner og veninder fra de sidste 4 år. Nogle citater er korte, nogle er lange – men de handler alle sammen om dansk vækstlagsmusik eller danske festivaler. De ting, vi allerbedst kan lide!

Plakaten er i størrelse A1 og den koster 299 kroner.
Den er trykt på mat papir i kvalitet 180g.

Den kan købes ved at skrive en mail til plakat@wondersmakejoy.dk.
Der er gratis fragt i hele Danmark.

Vi håber, I kan lide den. Og vi håber, I har lyst til at have den hængende – eller fortælle andre om den, så de måske får lyst til at kigge nærmere på den. Vi synes i hvert fald, det kunne være sjovt at vide, at vores citater hænger rundt omkring på vægge i Danmark.

Vi takker for 4 fantastiske år – og håber på mange flere.

Fødselsdagskys fra Lukas og Mia

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.