Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
04 Mar

Marble Pit remixer Sebastian Lind

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Marble Pit remixer Sebastian Lind

Kan I huske for et par måneder siden, da jeg erklærede mig for fuldblods Sebastian Lind-fan? Ja?
Well, det er ikke blevet bedre..

Det gik fint i en periode. Jeg tog en pause fra Messed Up Happy Kid-albummet, og det føltes egentlig okay. Men så sendte min hemmelige Sebastian Lind-dealer mig noget helt nyt og lækkert. En musikalsk indsprøjtning, der resulterede i et par ugers yderligere misbrug. Og det var kun en smagsprøve – akkurat nok til at få mig hooked igen. Men det var mere end rigeligt.

Indsprøjtningen var et par remixes. Og jeg måtte ikke dele dem med nogen, for de var endnu ikke udgivet. Det gør det altid lidt mere spændende, ikke? Sådan lidt hemmeligt og forbudt.

Men nu er ét af disse remixes så endelig udgivet, og jeg skynder mig at dele det med jer. En afhængighed er altid bedst, når man er flere om at dele den. Så kan vi lave vores eget AA. Hver tirsdag. Med kage.

Nummeret er et remix af “On The Cover”, og manden bag er Marble Pit – bedre kendt som Søren Reith-Hauberg, den ene halvdel af Knucklewalkers og en af vores absolutte kæledægger her på bloggen. Han har haft fingrene godt nede i Sebastian Linds vokal og pillet ved både tempo og toneleje. Der er tilsat nogle lækre, lækre beats og det hele er spicet op med klassiske Reith-Hauberg-legerier, der som altid sidder lige i skabet. Hvis ikke du allerede kunne lide Sebastian Lind, så kommer du til det nu..

Mmhmm.. Det går direkte i blodet. Bløde rytmer, blød vokal – men med en insisterende energi. At blive Sebastian Lind-clean har vist lange udsigter. Særligt med Marble Pit som sponsor. Men jeg har ikke travlt.

God tirsdag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.