Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Feb

Live session: Goodbye Lisichka

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Live session: Goodbye Lisichka

En septembersøndag sidste år forelskede jeg mig i en ny musikven, Goodbye Lisichka. Forelskelsen kom hurtigt, og min musikalske kærlighedserklæring fulgte prompte i et blogindlæg. Siden da, har der været lidt afsavn. Det er som om, vi begge har haft travlt med andre ting. Vi har holdt kontakten, men det har ikke helt været det samme, som dengang i september. Men nu er der kærlighed i luften igen..

I dag kan jeg nemlig præsentere Goodbye Lisichkas nyeste live session. Daniel Bonde, Gerda Odgaard, Tobias Boelt, Jonas Graverholt og Rune Lohse er stimlet sammen i en lille stue, og med pling-plang og smukke harmonier charmerer de sig lige ind i mit tirsdagstrætte hjerte.

Først og fremmest: Æj, hvor ser det hyggeligt ud. Der ville jeg gerne bruge en weekend – pakket ind i et tæppe, med et stort glas rødvin i hånden. Og jeg kan ellers ikke lide rødvin. Men menneskene, musikken og stemningen giver mig lyst til at synke ned i sofaen og sippe af lidt vin, mens Goodbye Lisichka spiller rare melodier for mig.

Og sangen er smuk. Tobias Boelts vokal har alle dage været dejlig, men den gør sig nu allerbedst i selskab med de andres – specielt Gerda Odgaards. Korsangen er som lunt smør for mine ører, og jeg nyder at se de fem mennesker træde ind i sangen. Breaket til sidst i nummeret indeholder et rart temposkifte, der får stemningen til at skifte karakter. Daniel Bondes trompetspil minder mig om en sang fra en børnefilm, helt uskyldigt og blødt – måske med talende dyr, eller farverige balloner der svæver mod himlen. Det er smukt og fint.

Videoen slutter med et “skidegodt” i baggrunden. Og det er lige netop, hvad det er. Allerede i september var jeg begejstret for det nye musikprojekt, men jeg bliver mere og mere glad for den nye konstellation af dygtige musikere og de tilhørende velskrevne melodier. “Stay Gold, Ponyboy” er blot den første af en række kommende live sessions, og hvis jeg får lov, skal jeg nok dele dem alle med jer, så vi sammen kan nyde musikken.

De spiller debutkoncert i København sidst i marts, og flere koncerter vil blive føjet til programmet i løbet af en måneds tid – så hold øje med deres facebook. Personligt håber jeg, at de lægger vejen forbi Århus. Så vil jeg troppe op med et tæppe og et stort glas vin og nyde stemningen.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.