Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
19 Dec

PREMIERE: Ny single fra Quick Quick Obey

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
PREMIERE: Ny single fra Quick Quick Obey

Julen er hjerternes fest, siger de. Men julen er i høj grad også gavernes fest. I min familie går vi meget op i gaver – på den der lidt overgearede måde, hvor vi ikke helt kan styre os, og derfor hvert år ender med at bruge flere timer på gaveudpakning, fordi der går sport i at købe fjollegaver – naturligvis pakket ind i små, separate pakker, så de tager længst muligst tid at pakke op og fylder mest muligt. Og hvert år skammer vi os lidt, når vi kigger på de enorme mængder gavepapir og gavebånd, som hele arrangementet afføder – vi er trods alt kun 4 personer – men året efter er det hele glemt, og så starter projekt gavekøb forfra.

Små pakker er oftest de bedste. I hvert fald i min optik. Det er dem, der gemmer på de små ting, som man ikke havde regnet med at få, og som derfor skaber ekstra glæde. I den forbindelse har jeg også en gave til jer i dag. Den fylder ikke meget – men den skaber i høj grad glæde.

Gaven kommer fra Quick Quick Obey – kvartetten fra Thy, som vi efterhånden har nævnt et par gange her på bloggen. De fire drenge skød op af den jyske muld for en stak år siden, og de er så småt ved at vokse sig til nogle edderpæne musikblomster. De har bibeholdt deres nordvestjyske ydmyghed, men har udviklet sig eksplosivt i løbet af de sidste par år – og til april udkommer deres debutalbum. Vi har fået lov til at smuglytte til albummet, og både Lukas og jeg er dybt, dybt imponerede af den lille samling musik. Numrene er afpudsede og utroligt velstøbte, og de leverer et usandsynligt højt niveau – alle sammen. Det er sjældent, at vi støder på så godt materiale i vores musikdagligdag, og derfor har vi ikke haft andet end begejstring og klapsalver til de fire fyre. Og vi har glædet os umådeligt, til numrene ville udkomme – så alle andre også kunne nyde godt af den musikalske gave, som vi har haft fornøjelsen af at lytte til.

Nu er 2. singlen, “Figures”, fra det kommende album så klar, og vi har æren af at have premieren. Så er I klar til en julegave, som helt sikkert ikke skal byttes? God fornøjelse..

Jeg har lyttet til nummeret en del gange efterhånden, og jeg er helt vild med det. Rytmen er doven og tilbagelænet, og de repeterende toner virker halvhypnotiske på mit decembertrætte sind. Esben Halkiers vokal er ubesværet, og han glider rundt på tonerne, som var han professionel skiløber på en børnebakke. Nummeret har en let stemning, men med en lækker basgang, der giver de lyse toner modspil og fungerer som anker for det samlede udtryk. Jeg er kæmpefan.

Nummeret udkommer først til januar – så indtil da må I nøjes med at forelske jer i ovenstående version. Udgivelsen sker i forlængelse af en koncert på Ideal Bar, og I er alle sammen inviteret. Jeg havde fornøjelsen af at opleve drengene, da de spillede på Radar sammen med Eclectic Moniker for et par måneder siden. Og det var virkelig godt. De var så søde og glade at se på, og man kunne mærke, at de nød at stå på scenen. Der blev leget med musikken, og der var overskud og smil gennem hele koncerten – og Eclectic Moniker kunne overtage et velopvarmet publikum, da Quick Quick Obey gik af scenen. Så jeg kan kun anbefale, at lægge vejen forbi Ideal Bar. Det foregår d. 27. januar, og billetter kan købes til kun 70 kroner lige her.

Indtil da kan I nyde “Figures”. Igen og igen. Og så lige en gang mere. Den fylder måske ikke meget under juletræet, men lad jer ikke snyde af indpakningen – der venter jer et helt univers, når først I trykker play.

God jul.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.