Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
17 Dec

PREMIERE: Ny single fra Stærosaurus

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
PREMIERE: Ny single fra Stærosaurus

I går blev jeg færdig med den ene af mine to eksaminer på dette semester. Og det betyder, at jeg nu har tid (og mental evne) til at komme op til overfladen og trække vejret. I hvert fald for en stund. Julen står for døren, og det er tid til et pusterum fyld med dejlige ting. Julegaver, julemad, familiebesøg – og den nye single fra Stærosaurus.

Vi er nemlig så heldige, at vi har fået lov til at have premiere på drengenes nyeste nummer, “Jeg Har Aldrig (Haft Det Sådan Før)” – et nummer, som vil være at finde på Stærosaurus’ kommende album “Store Hoved”, der udkommer i starten af det nye år.

Vi har tidligere skrevet om Stærosaurus – dengang var det om det sukkersøde nummer “Smeltet Sammen”, der trykkede på alle de rigtige følelsesknapper. Nu gælder det så “Jeg Har Aldrig (Haft Det Sådan Før), og selvom det følsomme islæt er bevaret, er det her nummer noget mere upbeat og energisk. Det er ready-to-use-pop uden unødig indpakning, og melodien sætter sig direkte fast på ens indre pladespiller. Instrumenteringen er simpel, men utrolig virksom, og Andreas Stærs bløde vokal hiver dig igennem de indiepoppede strofer én for én. Teksten er smuk, og flere tekststykker får mig til at standse op og tænke over, hvad der bliver sagt – som f.eks. “Jeg så en mand få bank i toget, ingen stemmer sagde noget” og – allermest – “Jeg bliver så bange, når du tvivler på dig selv”. Det er smukke tekster, som understøttes på fineste vis af den letlyttelige melodi.

Stærosaurus – Jeg Har Aldrig (Haft Det Sådan Før)
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2013/12/Jeg-har-aldrig.mp3|titles=Stærosaurus – Jeg Har Aldrig (Haft Det Sådan Før)]

Jeg hørte nummeret for en uges tid siden, da Stærosaurus første gang skrev og spurgte, om vi kunne have lyst til at få premieren. Og jeg har sådan glædet mig til at skulle dele det med jer. Muligvis fordi det betød, at jeg ville være færdig med min eksamen – men allermest fordi jeg synes, det er sådan et rart nummer, som jeg ikke kunne forestille mig, at I ikke ville synes godt om. Faktisk kan jeg ikke forestille mig, at nogen ikke skulle kunne lide nummeret – selv den største kritiker vil næppe kunne lade være med at synge med, når “Jeg har aldrig haft det sådan før”-strofen kommer, for den er så skidemelodisk, at man får lyst til at synge med – uanset ens holdning til det samlede nummer. Og det er netop dét, god popmusik kan. Og det kan Stærosaurus.

Foto: Dann Nørgaard

3 kommentarer on “ PREMIERE: Ny single fra Stærosaurus ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-17550">
  Mathias 12/17/2013 at 22:03

  Wauv. Den sang har godt nok fået en pæn overhaling. Det klæder den pænt, men også en anderledes sang end den, som man hørte tilbage i 2009. Jeg glæder mig meget til det nye album, hvis det er i samme høje kvalitet.

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-17555">
  Christian 12/18/2013 at 09:05

  Mere. Må vi godt høre mere?

 3. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-17620">
  Andreas-o-saurus 12/28/2013 at 08:54

  Tak, Mathias :-) Og Christian, det kan du tro :-) Denne her sang som hedder På Stranden kommer også til at være på pladen http://www.youtube.com/watch?v=ZY6IJIbX2cs&feature=youtu.be

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.