Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
31 Oct

Forpremiere: Ny single fra YouYouYou

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Forpremiere: Ny single fra YouYouYou

Dig, dig, dig, og dig, og dig. Du elsker popmusik. Det er ikke din skyld. Du kan ikke gøre for det. Det er bare så pissefængende og dansabelt. I efteråret 2009 skulle jeg flytte fra Glamsbjerg til Aarhus, så i august måned sparede jeg op til et indskud ved at møde tidligt op og tage sent hjem fra en byggeplads i Odense, hvor jeg satte lamper op. Radioen kørte hele tiden, og af alle de numre radioen spillede, kan jeg kun huske ét – Kelly Rowland og David Guettas “When Love Takes Over”.

Jeg elsker det nummer. Også selvom nummeret hverken af lavet af en dygtig DJ eller af Beyonce, som jeg er blevet fortalt, at ingen af dem er. Altså, en dygtig DJ eller en Beyonce. To ting jeg godt kan sætte mig ind i. Jeg er selv en rigtig skidt DJ, og en lige så skidt Beyonce.

Det gik faktisk så vidt med “When Loves Takes Over”, at jeg i en periode omtalte nummeret som mit absolutte yndlingsnummer. I dag er det Katy Perrys “Roar”. Så jeg har virkelig udviklet mig musikalsk siden dengang, kan man sige..

Når det kommer til stykket, er jeg en super skidt hipster. Men heldigvis findes der noget pop, hvor man stadig kan føle sig hipstersmart, selvom man har hørt det samme popnummer på repeat den sidste uge.

Vi har før snakket om YouYouYou, men nu er de ude med nyt. For at smække ekstra tryk på hipsterpop-boblen får det selvfølgelig premiere på en musikblog – og den musikblog hedder Wonders Make Joy – og det er lige her, og premieren er lige nu.

Af med sikkerhedsselen og på med fartbrillerne. Det her er ikke en rock-Harley. Det er en Vespa. Det er sådan set bare en provins-scooter, men alligevel kan man slippe afsted med at køre rundt uden hjelm på – i Acne-jeans og hvide Won Hundred-tees. Det er tilforladeligt og lettilgængeligt. Og megalækkert. Nummeret hedder “Really?”, og du kan høre det lige her.

Det er sådan set ikke fordi, YouYouYou gemmer sig bag et sort brillestel, et tykt overskæg og Obey-cap, og forsøger at kalde deres musik for elektroindie. Tværtimod er de melodiøse med fuldt overlæg. Det er med bass, og kor, og vers, og omkvæd, og fire i gulvet, og alt hvad der følger med i en musikalsk rejecocktail til din lillesøsters konfirmation i provinsen. De er ikke bange for at indrømme, at de laver pop, og hvorfor skulle de også være det? Det fungerer fandens godt.

Men af en eller anden grund, er det ikke mainstream .. Og det er jo ikke til at forstå for sådan to pop-forelskede bloggere som os. Hvad sker der P3? Hvor er The Voice? P7 Mix, er I der?

Det er Spil Dansk Dag i dag, som Mia skrev en tekst om tidligere. Og her er faktisk en lyd, som godt kunne forsvare en masse airplays på en helt almindelige Spil Alt Dag. Det er langt fra første gang, at YouYouYou har begået sig et hit, og i vores øjne burde trioen ikke længere forklare sig over for verden på den front, men bare spille musik. Hele tiden.

“You are not imagining, it’s really happening, it’s really happening, it’s what I keep telling you”. Årh, men hvor er det bare godt! Jeg håber sådan, at nummeret får et velfortjent skub af dig, dig, dig, og dig, og dig. Du elsker popmusik. Du elsker YouYouYou. Og du vil danse til YouYouYou.

Men det kræver altsammen, at du lige sender en mail til P3, P7 Mix, The Voice, MTV, 7’eren, og alle de andre kanaler du ellers aldrig hører eller ser. Kun så den ene aften, hvor en eller anden kammerat alligevel får hevet dig med ind på A-Bar, selvom du har sagt 100 gange, at du ikke gider, bliver en fortryllende aften med David Guetta, Katy Perry og YouYouYou.

På forhånd tak.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.