Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
30 Oct

Onsdag med Mílford

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Onsdag med Mílford

Lukas og jeg er lige kommet hjem fra Føtex. Jeg tror i hvert fald, det var Føtex. Det er svært at vide med sikkerhed, for efteråret har for alvor fået fat i Århus, og her er pissemørkt det meste af tiden. Jeg gætter på, det ikke ser meget bedre ud i resten af landet. Indenfor er der heldigvis lyst og varmt. Efterårsvejret fungerer som en kærkommen undskyldning for at pakke sig ind i tæpper og ligge halvdød på sofaen, og jeg kan vist roligt indrømme, at det er en undskyldning, jeg i høj grad benytter mig af i disse dage.

Heldigvis er det ikke alle mennesker, der bare bliver liggende på sofaen. Nogle rejser sig og får noget fra hånden. Nogle smører madpakke, cykler på arbejde og sætter varer på hylderne i Føtex, så Lukas og jeg kan vandre åndsfraværende rundt og fylde kurven. Andre laver musik. F.eks. Mílford.

Mílford er en københavns kvartet, bestående af Johan Nørregaard, Mikkel Baunkilde, Jacob Ulstrup og Mads Nørregaard Michelsen. Og de laver ikke bare musik – men god musik. De har arbejdet på deres debutplade siden november sidste år, og nu er førstesinglen “I’m Always” klar.

De fire fyre blander folk, rock og pop, men har også elementer fra det elektroniske univers med. Lydbilledet er enkelt, men utroligt virkningsfuldt. De tør lege med vokallyden, og det giver point i min bog. “Im Always” virker ved første ørekast måske enkelt, men de små delelementer gør nummeret til en fyldig oplevelse, som ikke holder igen med lækkerierne.

“I’m Always” er en forløber for det debutalbum, som har været under produktion det sidste års tid. Albummet skulle – efter planen – udkomme i løbet af næste forår, og jeg glæder mig oprigtigt til at se, hvad indholdet bliver. Jeg er spændt på at se, om de kan levere en hel plade med den samme slags smukke, afdæmpede numre, eller om numrene bliver mere afvekslende og varierede. Begge dele ville være en succes i mine ører – så jeg kan vel næppe blive skuffet.

Mílford spiller sin debutkoncert på lørdag d. 2. november. Det foregår på Ideal Bar – i selskab med My Heart The Brave, et andet splinternyt musikprojekt, som jeg tidligere har skrevet om. To forholdsvist nye bands, men med rasende dygtige mennesker. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en koncert af høj, høj kaliber, og hvis ikke der var så pisselangt fra Århus til København, stod jeg på første række på lørdag. Jeg håber, at andre musikglade mennesker udnytter muligheden for at få en smuk oplevelse i efterårsmørket.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.