Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
13 Oct

Vind billetter til Dúné eller The Kissaway Trail

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge, Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Dúné eller The Kissaway Trail

The Kissaway Trail spiller på Rust i København lørdag d. 19. oktober, og Dúné giver koncert både d. 18. og 19. oktober på Fatter Eskil i Århus. Vi er blevet spurgt, om ikke vi vil udlove nogle billetter til de tre koncerter. Det vil vi gerne. Hvis du kun er her for at deltage i konkurrencen, så vil jeg ikke holde på dig længere. Alle de praktiske informationer er i bunden af dette indlæg, og du skal ikke have dårlig samvittighed over kun at besøge os for at komme til koncert. Så feel free to scroll.

Hvis du til gengæld er nysgerrig over hvorfor lige præcis Dúné og The Kissaway Trail, som ellers begge er rimelig veletablerede bands, skal have en plads her hos os, så læs videre.

Tilbage i slutningen af 2006 var jeg til julefrokost med 1.A fra Vestfyns Gymnasium. Jeg havde langt hår med både krøller og afblegede striber i og tynde sorte eyeliner-linier på mine øjenlåg. Når min Far taler om sin unge dage, siger han ofte, “dengang jeg var en lille pige med rottehaler”, eller noget i den dur. Da jeg startede i gymnasiet, var jeg praktisk talt en lille pige med rottehaler.

Jeg gik i klasse med en rigtig sød pige, der hed Anna Sabine, og den dag i dag vist stadig hedder det. Til julefrokosten havde hun medbragt sin kæreste Kristian Håskjold, som var kommet hele vejen fra Middelfart Gymnasium – hvor alle de seje kom fra. I hvert fald når man så det med øjnene fra et emobarn i Glamsbjerg.

Det var en tid med The Fashion, Sidste Ambulance, Spleen United, Veto og tonsvis af andre seje upcoming kunstere, herunder The Kissaway Trail, der ligesom Kristian Håskjold, var fra Middelbart. Da Fyn ikke dengang var kendt for sin store produktion af pissegod rytmisk musik, så var det svært ikke at lægge mærke til et band som The Kissaway Trail, der fulgte op på tidligere fynske eksportsucceser som Rock Hard Power Spray og Saybia. I mit hoved var Middelfart Manhatten, og Glamsbjerg var, ja, Glamsbjerg.

Kristian havde også tynde eyeliner-streger på, og repræsenterede i langt bedre grad end mig selv, den påbegyndende hipster – indiedrengen. Jeg kan huske, at jeg var skide misundelig på hans stribede skjorte, som fra ende til anden udkonkurrerende min blå Tuborg-nissehue med blink i.

Til julefrokosten medbragte han en brændt CD. På denne CD var Dúnés “Bloodlines”. Jeg havde aldrig hørt noget lignende før. Jeg havde til min fødselsdag et par måneder tidligere fået foræret Vetos “There’s A Beat In All Machines” af min Far, som havde lært bandet at kende under en elevfest på Eriksminde Efterskole, hvor Veto vist også holdte til i sine unge dage. Men Dúné var jo jævnaldrene, og Dúné gik også med eyeliner. Veto var voksne. Så for en lille pige med rottehaler til julefrokost i en blå-blinkende Tuborg-nissehue i en stald et sted på den fynske muld, så var Dúné drømmen.

Og så kom dokumentaren om dem. En dokumentar, som den dag i dag giver mig helt ondt i maven at se. For godt nok var jeg ikke i Polen og Japan for at spille musik. Men historien om at ville ud af provinsen, og klare den, uden at kunne give slip på alle frustrationerne som har bygget sig op over 3 års ungdomsoprør, eller mangel på samme, er universel.

På et tidspunkt blev jeg kærester med Mia. Vi flyttede til Aarhus og begyndte at studere og arbejde – og falde til ro. Måske er det derfor, både Dúnés og The Kissaway Trails debutudgivelse er den eneste af deres plader, som virkelig har slået benene væk under mig. Tiden var til Dúné og The Kissaway Trail, og jeg var i tiden. Men nu får vi allesammen chancen for, for en enkelt aften at opleve det hele igen.

Vi udlover 3×2 billetter til The Kissaway Trail på Rust fredag d. 18 oktober, og 4×1 billet til Dúné på Fatter Eskil – 2 til fredag og 2 til lørdag.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at sende en mail til mia@wondersmakejoy.dk med navnet på dit yndlingsnummer fra enten Dúné eller The Kissaway Trail, alt afhængig af hvilken koncert du gerne vil til. Vi vil meget gerne høre, hvorfor det er dit yndlingsnummer, men kun fordi vi er nysgerrige. Det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Husk desuden at skrive, om du vil til Dúné fredag eller lørdag, hvis det er de billetter, du går efter. Konkurrencen slutter fredag d. 18. oktober kl. 12.00.

Vi håber på at høre fra en masse af jer!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.