Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
07 Oct

Vind billetter til Benjamin Kissi og Ivory & Gold

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Benjamin Kissi og Ivory & Gold

Vi er nået til andetsidste afsnit i vores Rust-føljeton. Kun 2 konkurrencer er tilbage, og den første sætter vi gang i nu.

På fredag er der nemlig dobbeltkoncert på Rust. Benjamin Kissi og Ivory & Gold lægger vejen forbi det københavnske spillested, og vi har hele 5×2 billetter på højkant.

Kissi har igennem de sidste mange år været en del af den danske musikscene – både som sanger, sangskriver og musiker. Han har haft fingrene med i både Are We Brothers og Gypsies, og har derud over lagt vokal til folk som The William Blakes, Eaggerstunn, Medina og Outlandish. Tidligere på året udgav han så sin første solo-EP og står nu for alvor på egne ben. Med radiohittet “Makeup Sex” sparkede han solokarrieren godt i gang, og han har hurtigt fået slået sin nye status som soloartist fast med elektropoppede syvtommersøm.

Duoen Ivory & Gold består af producer Ronni Vindahl, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Mø og Boom Clap Bachelors, og sangerinden Karen Groth. De udgav deres debut-EP i 2011 og har siden da haft fuld fart på – bl.a. som Vegas Udvalgte. Og med EP, fuldlængde album, et par optrædender på Rekompileret og senest et lækkert ELOQ-remix i bagagen, ser det ud til, at Ivory & Gold har masser at byde på endnu.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at sende en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk – så deltager du i lodtrækningen om 2 billetter. Konkurrencen slutter torsdag d. 10. oktober kl. 12.00, og vinderne får besked på mail. God fornøjelse!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.