Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
29 Sep

Entity er storbyens sidste charmør

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Entity er storbyens sidste charmør

Jeg har fået lov til at høre nogle hemmeligheder. Det er Jonas K.P., der har fortalt mig dem, og jeg må ikke dele dem med jer. Kun en enkelt af dem, og den hedder “Entity”. Det er en god hemmelighed, og I skal glæde jer til at høre den.

Det er sådan, at Jonas laver noget musik en gang i mellem. På et tidspunkt var han med på en CD, der hedder Sound of Copenhagen. Det er længe siden. Så lang tid siden, at det både var Keld og Le, som i fællesskab bestemte, hvem der måtte være med på deres små musikalske legepladser. Så hvad fanden har Jonas lavet i mellemtiden?

Han har gået i folkeskole og på efterskole, og nu går han i gymnasiet. Nå ja, og så har han været på tour med Spleen United. Og så har han udgivet “Abyss”, som er en af de mest spændende frekvenssammensmeltninger Mia og jeg nogensinde har hørt. Og nu er der nyt på vej, som vi har fået lov til at smuglytte til. I skal glæde jer, skal I.

Alt i alt er det lidt mere jazzy og samplefyldt, end det vi tidligere har hørt fra hans kant af landet. Det er world, og det er tusinde gange mere rummeligt og MXD-værdigt end “Abyss”. Det er togstationer og unge åbne mennesker på dannelsesrejser, og det lyder som storbyens sidste charmør i nattens sidste timer. En musikalsk gentleman. Det har overblik og charme. Og selvom det bestemt ikke holder sig tilbage for rødt lys eller modkørende biler, skal det nok sørge for, at kvinden i rød kjole og stilletter kommer sikkert hjem til sig selv – med livet i behold og et kys på sin kind.

Jonas K. P. vil for altid være en af Wonders Make Joys absolutte favoritter. Vi glæder os sådan til at kunne dele ud af hans nye tracks til jer. I mellemtiden må I nøjes med dette. Men for satan, hvor kan det også meget i sig selv.

Jonas K.P. – Entity
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2013/09/Entity.mp3|titles=Jonas K.P. – Entity]

Billedet til indlægget er den visuelle side, som hele den kommende udgivelse kommer til at læne sig op af. Glæd jer til at kunne se hele den kvadratiske illustration. Og husk nu at holde søndag, og slappe af og have det dejligt.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.