Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
09 Sep

Vind billetter til Kirstine Stubbe Teglbjærg

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Kirstine Stubbe Teglbjærg

Det er kun et par dage siden, vi afsluttede sidste konkurrence – men vi kaster os straks over en ny.

På lørdag indtager den tidligere Blue Foundation-frontfigur Kirstine Stubbe Teglbjærg nemlig Rusts lokaler, når hendes sensommertour lægger vejen forbi hovedstaden. Hun forlod Blue Foundation i 2009, og har siden 2012 rumsteret en hel del i undergrunden, hvor hun har tryllebundet både danske og udenlandske lyttere med sit dansksprogede musik. Med sit debutalbum “Hamskifte”, som er selvskrevet og selvproduceret, har hun for alvor taget de første skridt ud i selvstændigheden, og både publikum og anmeldere har applauderet hendes mod og musikalske evner.

Vi har 2×2 billetter på højkant, og du skal blot sende en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk – så er du med i lodtrækningen om to billetter. Konkurrencen slutter fredag kl. 12.00.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.