Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
02 Sep

Vind billetter til Mother Lewinsky

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Mother Lewinsky

For et par uger siden skrev jeg, at Rust havde foræret os en stak billetter til deres kommende koncerter. De første billetter er allerede brændt af på bass-fest med Bottled In England, og nu er det tid til konkurrence numero dos!

På torsdag påbegynder Mother Lewinsky nemlig deres Danmarksturné, hvor de besøger 9 byer rundt om i landet. Lørdag gælder det Rust, og det er den koncert, du har muligheden for at få gratis adgang til. Det eneste du skal gøre, er at sende en mail til mia@wondersmakejoy.dk med dit fulde navn. Konkurrencen slutter fredag d. 6. september kl. 12.00, hvorefter vi udvælger hele 5 vindere, som hver får 2 billetter til lørdagens koncert.

Som opvarmning til koncerten, kan I nyde musikvideoen til nummeret “Running Out The Door”. Melodien er utrolig catchy, og som sædvanlig er den skarpe vokal og strygerne i højsædet.

Tilbage i juni lavede Lewinsky-drengene i øvrigt et samarbejde med Simon Kvamm fra Nephew og Steffen Westmark fra The Blue Van. Det har bl.a. ført til nedenstående video, hvor Westmark og en røvfuld strygere tager “Silly Boy” under kærlig behandling. Det er ret lækkert.

God konkurrencelyst – og god mandag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.