Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
05 Aug

Sommerflirt fra Rekompileret

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Sommerflirt fra Rekompileret

For 11. gang udgiver Rekompileret en gratiskompilation spækket med lækker, dansk musik. “Flemmings sommerflirt” leverer tonerne til de sene sommeraftener, og kvaliteten er lige så høj, som cover-bjørnen er sød.

Peacefull James flirter med Jesper Kobberø, Nanome flirter med Opiate, Ice Cream Cathedral flirter med Odd Shapes – og som lytter kan man ikke undgå at få varme fornemmelser for hele flokken, når musikken spiller. Særligt Rosa Lux/T. Finland og Belle Ville/Duckpow skaber grobund for en sensommerforelskelse. Mixet mellem den bløde kvindelige vokal og de elektroniske toner gør sig usandsynligt godt i begge tilfælde, og T.Finland og Duckpow er med deres remixes gået i en vellykket charmeoffensiv.

Kompilationen indeholder følgende herligheder:
01 Rosa Lux – Monsters Feat. Randi Laubek (T. Finland Remix)
02 Nanome – Cave (Opiate Rework)
03 Sub Perception – Dunkle Nat (Zack Christ Remix)
04 Brynjolfur – I Love You (Lerager’s Missed Opportunity Rework)
05 Andy Zones – Sunshine Girl (Søren Reith-Hauberg Remix)
06 Mulla G – Derudaf (Shroom Remix)
07 Ice Cream Cathedral – The Ranger (Odd Shapes Remix)
08 Maya Postepski – Del Af Kroppen (Austra Trust Remix)
09 Belle Ville – Flat (Duckpow Remix)
10 Peacefull James – Ohhh-Uhhm (Jesper Kobberø Remix)
11 Static – Eden Grey (Charly Beartrice Refix)

Nyd det!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.