Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
16 Jul

Vind billetter til Bottled In England

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Bottled In England

Festivaldagene er, for vores vedkommende i hvert fald, så småt ved at være overståede. Både SPOT, Northside og Roskilde har været igennem blogmaskinen, og nu vender vi tilbage til hverdagen.

Og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at forkæle jer med lidt lækkerier? Rust har foræret os en ordentlig spandfuld billetter til deres kommende koncerter, som vi har fået lov til at dele ud af. Og den første koncert er lige om hjørnet – nemlig på fredag, hvor drum’n’bass-duoen Bottled In England giver natkoncert på Rust Natklub.

Netop hjemvendt fra en tour i Kina, står de to fyre klar til at vælte Nørrebro – på selv samme klub, hvor de spillede deres allerførste koncert for 3 år siden. Meget basspumpende vand er løbet under broen siden, og Bottled In England har så småt fået hele Danmark til at rave med, når de fyrer op for deres sveddryppende musik. Med sig har de bl.a. Knuckle Walkers, som vi sidst så smelte publikum til Fynsk Rave på Roskilde Festival, Beastie Respond, Joakim Skovbjerg og Lydmor, der med garanti vil være med til at gøre fredagens koncert til en dansefest helt ude af proportioner.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter, skal du sende en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk. Konkurrencen slutter torsdag klokken 12.00, hvorefter vi udtrækker hele 5 vindere, som får besked via mail.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.