Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
01 Jul

Roskilde Festival 2013 x Wonders Make Joy

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Roskilde Festival 2013 x Wonders Make Joy

Roskilde Festival 2013 er gået i gang. Så for satan. I dette sekund sidder jeg i pressecenteret, med hovedtelefoner i knolden, efter at være blevet blæst fuldstændig i stykker af Nonsens i går aftes. Jeg har både købt smarte røde New Balance sko og en tynd smart camo-jakke fra Just Junkies, i håb om at kunne snyde de andre akkrediterede til at tro, at jeg repræsenterer et eller andet sexet magasin. Men hvis sandheden skal frem, er jeg en hipstersmart bloggerøv fra provinscentrum, som hverken hører The Lumineers eller Of Monsters And Men, men Beyonce. Lige nu i hvert fald. Nogen gange skal der bare noget Beyonce til. Lige nu er en af de gange. Beyonce og kaffe, både med sukker og mælk. Jeg ved det godt. Det er frygteligt.

dag1-04-gæster

Jeg nåede pladsen i løbet af i går aftes. Årets lejr ligger i C, og jeg har fedtet mig ind hos Sebastian Kjær, som Mia og jeg har Mer’ Støj sammen med, og hans kompaner. Mødet med den nye flok lod sig gøre uden et eneste håndtryk, men med masser af krammere og fri adgang til alle deres øl .. og Whiskey. I løbet af aftenen smuttede Chris, en fyr jeg deler telt med som er smaddersød, en pige der hedder Maya som er smaddersød, og Sebastian Kjær som er smaddersød, til smaddersøde Nonsens’ set på Apollo.

50-nonsenspublikum

Jeg er virkelig gået i tænkeboks i forhold til hvordan jeg skal beskrive, hvad der fandt sted, da Nonsens bosatte sig på den oppustede scene i går aftes. Det var en musiktornado, der rekonstruerede hele pladsen foran Apollo. En magtdemonstration af elektronisk musik. Nonsens var en tyk pige, som satte modeltyper på plads i to stive timer. En antilope, som går på jagt efter løver – for sjov. Nonsens var den kanon, som skød en soldat i maven på Kronborg for et par uger siden. 15.000 mennesker fik i, hvad der varede omkring 2 timer men føltes meget kortere, kanonkugler af bass og samples fyret lige ind i musikhjerterne. Det var elskov og ikke mindst pisse sexet at få lov til at være en del af.

60-undernonsens

Nonsens var, med publikumsmedbragte deodorant-flammekastere og egne konfettikanoner, lige præcis det jeg ikke fik noget som helst af sidste år, og derfor har glædet mig et helt fucking år for at opleve ordenligt. Et meget ydmygt tak til Nonsens og de 14.999 andre mennesker, som gjorde søndag aften på Roskilde Festival til endnu en uforglemmelig aften på Rossen. Uforglemmelig med undtagelse af, at jeg ikke er sådan helt sikker på, hvordan jeg kom hjem i mit telt .. Men hjem kom jeg, høj på Nonsens og Roskilde.

90-undernonsens

100-efternonsens

Og så vågnede jeg igen morgenen efter .. Fucking Nonsens. Så glemmer jeg at indtage den obligatoriske liter vand og to panodiler, inden jeg lagde mig til at sove. Og at tage mit tøj af. Og ligger mig til at sove i midten af teltet, så Chris nærmest ikke kan komme ud af teltet uden at gå oven på mig. Efter en times tid i selskab med tunsandwich, kakaomælk og mine alt for friske nye camping-venner måtte jeg sande, at jeg ikke havde fået nok søvn. Tilbage i teltet, og efter 3 timers yderligere søvn er jeg oven på igen.

En smule forsinket til Schultz And Forever blev jeg, så det blev desværre en periferikoncert. Han synger sgu meget godt ham der Jonathan. Det kunne Kasper Boldt og jeg snildt blive enige om. Kasper Boldt fra Vuf Empire udgør sammen med Morten Filipsen fra In Memoirs mine to faste moteller, når jeg er i København og alt for sent opdager, at jeg har brug for et sted at sove. Ham kommer jeg sandsynligvis til hænge meget med i år, så det er rart nok, at I er på fornavn med ham allerede nu.

Sammen smuttede vi op i pressecenteret efter vand og kaffe. Nu sidder jeg her selv og forbereder mig på at skulle til Fynsk Rave i C og se Dråpe på Pavilion Jr. Mø spiller også i aften .. Det skal hun selvfølgelig også have lov til. Så kan jeg jeg bare spise burger et andet sted imens. Jeg vender tilbage, når der er mere at fortælle.

Og som jeg skriver dette, kommer Eva Laksø fra Regnsky forbi. Den perfekte kammerat at tage til Dråpe med. Vi ses i morgen, bloggen.

4 kommentarer on “ Roskilde Festival 2013 x Wonders Make Joy ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-11301">
  Lea 07/01/2013 at 23:53

  Dejligt stemningsindlæg! Glæder mig til flere indlæg fra årets festival. Når man sidder og bakser med speciale, må man jo udleve sine festivaldrømme gennem andre :)

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-11302">
  Lukas Kaldan 07/02/2013 at 00:31

  Der kommer masser! For en kort notits har vi filmet til Fynsk Rave .. Der var fuld smadder på. Vi prøver på at oploade det hele i løbet af i morgen! Hav rigtig god eksamenslæsning imens :)

 3. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-11308">
  Lea 07/02/2013 at 10:40

  Ej hvor fedt! Fynsk Rave er jo det fedeste (blev der sagt fra en semi-fynbo). Vil jeg glæde mig til! Og tak :)

 4. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-11571">

  […] Roskilde Festival 2013 x Wonders Make Joy 2. Abefesternes Mestre 3. Opvarmningsdagenes sidste punchlines 4. Otte granvoksne mænd 5. En […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.