Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
05 Apr

Boho Dancers “Gemini” og “Loving Creatures”

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Boho Dancers "Gemini" og "Loving Creatures"

“Nå, det drejer sig som sagt om 2 sange fra det kommende Boho Dancer debutalbum”, skrev Steffen Foltmar, Boho Dancers manager. Boho Dancers album indeholder i alt 10 numre, og hele ugen har forskellige musikblogge lagt to numre op. Med andre ord har vi fået æren af at afslutte tilgængeliggørelsen af hele Boho Dancers debutalbum dagene op til den rigtige udgivelse, som finder sted på mandag i næste uge. Det er vi temmelig beærede over at være en del af.

Ikke nok med at vi har afslutningsdagen, så har vi også fået titelnummeret “Gemini”, som ifølge Boho’erne selv, “er blevet et symbol på hvad hele pladen mere eller mindre handler om”.

Med de to numre har Steffen Foltmar sendt os to beskrivelser – én til titelnummeret “Gemini” og én til “Loving Creatures”, som også fulgte med. Og nok har jeg prøvet at se en vej udenom at kopiere det hele ind, men jeg kan ikke rigtig komme uden om, at den unge flok på et tidspunkt har sat sig ned for at skrive en masse tekst til deres sange, som skal gøre det nemmere for jer at forstå, hvad det er for en plade, de sender af sted. Så derfor får I, lidt uortodokst for os i hvert fald, hele deres skriv om de to gode numre. Først og fremmest “Gemini”.

Titelsangen til albummet. “Gemini” er blevet et symbol på hvad hele pladen mere eller mindre handler om. Modsatrettede følelser, dualisme og vægelsind. Er jeg gammel, er jeg naiv, er jeg både og? I sangen “Gemini” indser jeg at mennesket i sidste ende altid vil stå alene, og er du først hoppet ud med begge ben er der ingen vel tilbage, men dermed også vigtigheden af at turde at tage springene. Det er det, der får dig til at bevæge dig, udvikle dig. Og i sidste ende kan jeg tænke nok så mange tanker, men som Sokrates sagde: Det eneste jeg ved, er at jeg intet ved. Heri ligger jo også denne evige dualisme. Jeg ved noget om det, jeg ikke ved! Som to tvillinger, der konstant hiver hinanden i hver deres retning.

Boho Dancer – Gemini
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2013/04/Gemini.mp3|titles=Boho Dancer – Gemini]

“Loving Creatures” handler om at vågne op og gribe livet. Der er perioder i ens liv hvor den ene dag tager den anden uden at man overvejer hvorfor man gør de ting man gør. Man skal pleje sig selv, man skal pleje den elskende skabning man er, man skal give ud af sig selv, bevæge sig fremad, altid søgende. Vi må tage hinanden i hånden med vågne øjne og finde os selv – i os selv og i hinanden. Det kan godt være at det er banalt, men ikke desto mindre har jeg altid brug for at huske mig selv på netop disse ting. Hvis jeg har været i en ubevidst dvale og pludselig vågner op af min søvn og ser verden stråle i de vildeste nuancer, overvældes jeg altid af enorm livsstrøm. Og nu bliver det forår. Der er sikkert et eller andet, jeg ikke har set endnu der snart skal male sig for mine åbne øjne :) Vi har underbygget denne friheds/hippiefølelse med masser af ah kor og lige på og hårdt straight up guitar/trommer/bas som giver sangen præcis den umiddelbarhed og opvækningseffekt den skal have.

Boho Dancer – Loving Creatures
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2013/04/Loving-Creatures.mp3|titles=Boho Dancer – Loving Creatures]

“Loving Creatures” er jeg urimeligt glad for. I det hele taget er jeg en sucker for hvad som helst, der giver sig selv lov til at være en smule bombastisk i udtrykket. Jeg har endnu ikke haft chancen for at tjekke de andre blogge ud og skabe mig et indtryk af hele pladen, men i stedet for at gøre det alene, tænkte jeg, at vi kunne gøre det sammen – som en lille musikalsk fællesoplevelse. Så her er et overblik over hvad de søde folk hos Tambourine Sam, Lydtapet, Regnsky og Musik Mig Blidt har lagt op i løbet af ugen.

Hør “Fictional Reasons” og “Caldera” hos Tambourine Sam.

Hør “Bohemian Child” og “Slept on a Silver Platter” hos Lydtapet.

Hør “Like Rain” og “Epicene”Regnsky.

Hør “Wai­ting On A Sum­mer (Never To Come)” og “The Clerck” hos Musik Mig Blidt.

I må endelig gerne vende tilbage, og skrive hvad I synes om pladen, men I må også rigtig gerne bare holde fredagsfri i fredagssolen og drikke fredagsøl til fredags-Boho-Dancer. Hvis resten minder om “Gemini” og “Loving Creatures” er det en rigtig fin lydsamling, som vil gøre enhver solskinsdag lidt rarere.

God fredag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.