Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
18 Mar

Schultz and Forever og Dangers of the Sea på tur

Skrevet af Lukas Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Schultz and Forever og Dangers of the Sea på tur

En mail, en pressemeddelelse og en video har ramt vores indbakke. Dangers of the Sea og Schultz And Forever tager hinanden i hånden og stikker af fra staden for at give følsomme forårshåndsudrækninger til hele landet. Odense, Aalborg, Frederiksværk, Sønderborg, Middelfart, vores gode venner hos Ungdomsrådet i Thy, og Radar i Aarhus får besøg.

Schultz And Forever, wow. Vi har skrevet om ham et par gange før, og han er bare stadigvæk, wow. Dangers of the Sea er vi aldrig rigtig nået til. Men det er virkelig lækker musik. Og nu har Dangers of the Sea-forsanger Andreas Bay Estrup og Jonathan Schultz, som bor indeni Schultz And Forever, indspillet en video med Jonas Krog og Paw Ager, der almindeligvis optager video i deres køkken. Nummeret er et cover af Leonard Cohens “One of Us Cannot Be Wrong”.

En alt andet end eksplosiv og actionspræget cocktail. Men hvem har brug for eksplosiv og actionpræget, når man i stedet kan få helt ufarlige Dangers Forever, med kaffe, åbne vinduer og forårssol ind af vinduet. Eller sne selvfølgelig .. Vejret er lidt underligt for tiden.

Langtidholdbare stemmer. Langtidholdbare musikere. Andreas Bay Estrups rygrad af musikere i Dangers of the Sea stammer fra alverdens seje konstellationer, nærmere betegnet Efterklang, Slaraffenland og Saybia. Jeg kan jo næppe forudsige, om Dangers of the Sea og Schultz And Forever findes om 20-30 år. Men skulle jeg sætte mine stemme et sted, ville det være på at stemmerne, strengespillerne, tangenttrillerne og trommestikholderne stadigvæk har en prominent figur i musiklivet til den tid. Alt andet ville være mærkeligt, med den portion talent. Den vender jeg lige tilbage på i fremtiden.

Som sagt besøger Schultz And Forever og Dangers of the Sea århusianske Radar på deres tur, og vi vil gerne invitere jer med til den koncert. Derfor udlodder vi 2 billetter til to heldige vindere, som får lov at opleve dobbeltkoncerten på fredagen gratis. Send en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk – så trækker vi lod om billetterne. Konkurrencen slutter torsdag d. 21. klokken 20.00.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.