Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
08 Mar

Vind billetter til Ice Cream Cathedral

Skrevet af Mia Kategori: Blogge, Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Ice Cream Cathedral

De skal spille på dette års SPOT-festival, varme op for Fallulah på hendes kommende tour, og i går udgav de deres debutalbum “The Drowsy Kingdom”, som har fået 5 stjerner i både Gaffa og Soundvenue. Den københavnske trio Ice Cream Cathedral må siges at have overordentlig god vind i sejlene for tiden.

Da jeg første gang lyttede til musikken, var jeg lidt skeptisk. Den alternative pop faldt ikke umiddelbart i min smag, men på en eller anden måde formåede Anja T. Lahrmanns vokal at få mig hevet ind i det musiske univers, som “The Drowsy Kingdom” opbygger, og min nysgerrighed vækkedes. Stemningen i musikken er drømmende og tilbagelænet, og deres lydbillede er meget karakteristisk – og noget man ikke så tit støder på i det danske vækstlag, hvilket gjorde det spændende at lytte til.

Førstesinglen fra “The Drowsy Kingdom” hedder “When You Depart”. Nummeret har en stemning over sig, som minder mig om den klassiske filmscene, hvor helten og heltinden danser sammen til skolebal. Deres bevægelser er helt akavede og stive, men alligevel er det rart og sødt at se på, fordi man ved, det er begyndelsen til den episke kærlighedshistorie, der ender med at fyren står i pigens baghave med en boombox over hovedet. De danser tæt, mens musikken spiller. “When You Depart” kunne nemt være soundtracket til den dans.

Blandt debutalbummets 9 tracks, er “Amber Sail” min favorit. Vokalen er let og luftig, og brugen af korstemmer gør nummeret blidt og legende. Særligt det flerstemmige C-stykke, hvor Anja T. Lahrmann synger ind over sig selv, fungerer flot. Generelt er “The Drowsy Kingdom”, på trods af min indledende skepsis, et lyt værd. Universet er specielt, men samtidig gennemarbejdet og dragende, og jeg anbefaler, at man pakker sig ind i et par høretelefoner og lytter det igennem – med åbne ører og et åbent sind.

Hvis man kan lide, hvad man hører, så kan Ice Cream Cathedral opleves på Radar d. 15. marts sammen med dejlige NovemberDecember. I den forbindelse har vi fået lov til at udlodde 2 billetter til en heldig læser. Send en mail med dit fulde navn til mia@wondersmakejoy.dk – så trækker vi lod om billetterne. Konkurrencen slutter d. 12. marts klokken 20.00.

Rigtig god fredag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.