Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Feb

Nye videoer fra Asbjørn og The Great Dictators

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Nye videoer fra Asbjørn og The Great Dictators

I dag har været en kedelig dag. Tam og grå og kedelig. Solen kiggede frem et øjeblik, men fortrak hurtigt til et sted bag skyerne. Jeg burde sidde med næsen i mine bøger, men i stedet har jeg kastet mig over det her indlæg. Der er nemlig udkommet to videoer i dag, som jeg gerne vil dele med jer.

Den første video er fra The Great Dictators. Nummeret hedder “Half Dead”, og jeg har tidligere fået lov at give jer en smagsprøve på det. Nu har de fire københavnerdrenge lavet en video til nummeret, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for. Musikken er stadig skøn; den dybe vokal og de lyse korstemmer, som klinger så flot sammen, gør nummeret letlytteligt og hyggeligt – en stemning, som musikvideoen understøtter på fineste vis med dansende piger, gademusikanter, et besøg i Irma, og en sød ulv, der deler kys ud i indre by.

Den anden video er fra Asbjørn – vidunderdrengen med de mærkelige ører og den smukke stemme. Nummeret hedder “Strange Ears” og har efterhånden nogle år på bagen, men det gør det ikke mindre godt. Tværtimod. Videoen er enkel, men flot og velproduceret, og jeg bliver fanget af både dansetrin og storytelling. Det minder mig om en sær, men smuk drøm. Tilsat Asbjørns vokal er det 3 yderst behagelige minutter.

Tak til Asbjørn og diktatordrengene for at forsøde min kedelige mandag en smule. Nu er det tilbage til bøgerne.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.