Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
08 Feb

Sorry Restless People

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Sorry Restless People

Wow. Og blim. Ikke kun ét, men mange blimmer. Eller blimi? Jeg kan ikke den korrekte pluralis for lyden blim. Allerede her er jeg en smule handicappet i forhold til at skulle beskrive Quick Quick Obeys “Sorry Restless People”. For der trykkes “blim” en del. Jeg kommer ligeledes til kort, når jeg vil beskrive kvaliteten. Deraf mit rimelig korte og ligegyldige; wow.

Quick Quick Obey er bestemt ikke en uprøvet gruppe. Men det ikke første gang vi skriver om dem, og derfor er der som sådan ikke nogen grund til, at gå hele deres historie igennem. Og selv hvis der var, så ville jeg holde mig fra det, for med deres videooptagelse af “Sorry Restless People” ser jeg ikke længere nogen grund til at se bagud – kun fremad.

På den ene side synes jeg, de fortjener at blive kaldt oprigtigt professionelle, men det får dem til at lyde lidt kedelige, og det er de bestemt ikke. “Kunstneriske” har en mindre kedelig klang, men er tilsvarende prætentiøst. Det forbinder jeg heller ikke med Quick Quick Obey.

Men jeg kan beskrive det med, hvad musikken giver mig lyst til. Først og fremmest giver den mig lyst til at høre det igen, eller endnu bedre; at kunne høre det for første gang en gang til. Jeg får lyst til at booke dem. Jeg får lyst til øl og lyst til røg. Og så får jeg en lille smule lyst til at høre Oh No Ono også, men allermest får jeg lyst til at høre en hel masse mere Quick Quick Obey.

Quick Quick Obey skiller sig i min optik rigtig skarpt ud i forhold til resten af et ellers mangfoldigt dansk vækstlag, og det på en rigtig positiv facon. Jeg ser frem til at følge med i gruppens bevægelser her på sidelinjen.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.