Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
03 Jan

4 stykker musik

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
4 stykker musik

Et nyt år. Velkommen til. Og så er der ellers ikke mere nytårstale for den 25 øre. Sagen er nemlig den, at I Met You In A Campfire har sendt os en mail, som er langt vigtigere end nogen nytårstale, vi kunne have skrevet. IMYIAC har været i Supersonic og indspille en video sammen med Here Today Sessions. Nummeret hedder “Green Leaves In A Small Piano” og er instrumentalt, stort set. Der er hverken tale om et nummer, som har vendt mig på vrangen, eller et nummer, som flyder ud i ingenting. Der er simpelthen tale om en samling af melodi og larm, som det er bedst, når mennesker med instrumenter sætter sig ned og får dem til at lyde af noget. Hvorvidt nummeret rent faktisk er så improviseret, som jeg gerne vil lade som om det er, eller om det er et firkantet byggeri fra industrikvarteret lige uden for Brande, er ikke til at sige. Men lytte til det, ikke bare kan, men bør du, lige her.

Videoen foroven er bestemt et blogindlæg værd. Dels fordi den er super hyggeligt, men måske især fordi I Met You In A Campfire indirekte præsenterede os for Here Today Sessions. Og det er guf. Rigtig meget guf. Så hvis det er guf, I er på udkig efter, så skal I fortsætte med at læse.

Jeg har udvalgt 3 videoer, som jeg forestiller mig, I ikke kan leve uden. Den første er fra Bodebrixen. Ah, gode gamle Bodebrixen. Balloner og farvet tøj. Den evigt generte duo. Eller i hvert fald tilbageholdende. Og så alligevel ikke helt. Faktisk slet ikke. Søde ser de i hvert fald ud, og en plads på Wonders skal de i hvert fald have med nummeret “When You Told Me (Christmas Time)”.

I en helt anden boldgade ligger Howl Baby Howls “Trash and Broken Pieces”, der lægger ud og slutter af som en eksistensialistisk science-fiction. I midten af nummeret bor en sur og lo-fi gær-blanding af Oh No Ono og Thulebasen i fællesøver søndag morgen efter en lang nats bytur. Sure skiderikker. Fantastisk musik. Howl Baby Howl når det er bedst.

Til sidst går der en smule jazz i den, når Mike Sheridan med hjælp fra to unavngivne venner improviserer på Improvisation 2. Ud af 3. De andre hedder Improvisation 3 og Improvisation 5. Man er vel electronica child-wonder, en lokal George Lucas for elektronisk musik, og kronologiske rækkefølger er for fisser. Og sådan en er Mike Sheridan ikke. Heller ikke en musikalsk en af slagsen, for Improvisation 2 er en lille gylden ophobning af støj. Den har brug for lidt tid til at komme i gang, men det er ikke galt. Så er du forberedt.

Et lille udpluk af videoer fra Here Today Sessions, som udover ovenstående huser Lotte Roser, I Got You On Tape, Sleep Party People og mange andre danske artister, samt en håndfuld udenlandske. Hvis du vil høre mere I Met You In A Campfire kan man på deres Bandcamp hente nummeret “Waltz With Me, Please. I Can’t Dance” fra 2011.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.