Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Dec

Smagsprøve fra The Great Dictators

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Smagsprøve fra The Great Dictators

Jeg har tidligere skrevet om københavnske The Great Dictators, som slog benene væk under mig med deres musikvideo til nummeret “One Of Us”, som kan ses her her. De fire fyre har allerede udgivet to EP’er, og på mandag udkommer den tredje EP med titlen “Someday, Nothing Will Happen”. Op til udgivelsen på mandag har drengene udgivet små smagsprøver via Facebook og Soundcloud. Én af smagsprøverne er nummeret “Half Dead”, som jeg også har fået lov til at dele med jer.

The Great Dictators – Half Dead
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/12/Half-Dead.mp3|titles=The Great Dictators – Half Dead]

Nummeret er noget mere happy-go-lucky end “One Of Us”, og selvom jeg som udgangspunkt er stor fan af mol og melankoli, når det kommer til musik, så synes jeg i høj grad, at den lidt gladere stemning klæder diktatorerne. Den mørke og lækre vokal er stadig hovedelementet i musikken, men med et twist af klokkespil og fine korstemmer, således at det ikke bliver en enmandsforestilling, men fremstår som et samlet og velproduceret hele. Teksten er smuk og sød, og selvom den handler om at tage sig af hinanden, når man bliver gammel og føler sig halvdød, hvilket godt kan være et lidt tungt emne at tage op på 3 minutter, så bliver historien fortalt på hyggeligste og fineste vis, således at det hverken bliver for rosenrødt eller for dystert.

“Half Dead” sætter niveauet for resten af “Someday, Nothing Will Happen” højt, og jeg er spændt på at se det færdige resultat, når EP’en udkommer på mandag. Indtil da kan man kigge forbi The Great Dictators’ hjemmeside, hvor de to tidligere EP’er ligger til stream – heriblandt en smuk, smuk duet med dygtige Penny Police.

En kommentar on “ Smagsprøve fra The Great Dictators ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-7999">

    […] Dictators. Nummeret hedder “Half Dead”, og jeg har tidligere fået lov at give jer en smagsprøve på det. Nu har de fire københavnerdrenge lavet en video til nummeret, og den skal I selvfølgelig […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.