12 Nov

October Dance

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
October Dance

Spot 2011. En flabet oplevelse. Wonders Make Joy fik en akkreditering. Bogstavelig talt, én. Det vil sige, at Mia fik en, og jeg fik ingen. Vi var selvfølgelig taknemmelige for vores akkreditering, men jeg syntes (og synes stadig), at det var meget uretfærdigt, at jeg ikke havde noget smart skilt om halsen, og at jeg skulle betale for det hele, mens Mia bare kunne flashe sit skilt og få adgang til alt det sjove uden beregning.

Musikken var selvfølgelig ikke en dårligere oplevelse af den grund, og en af de rigtig gode var Raised Among Wolves, som vi havde på besøg i vores lejlighed til saft, småkager og Wonder Session. I dag er Raised Among Wolves no more, men heldigvis har de ikke allesammen forladt musikken. Tobias Kiel, Uffe Dalskov og Saxe Lomholt har i hvert fald ikke. I dag laver de musik bag navnet October Dance, der er et samarbejde med den østrigsk fødte kunstner Hans Tolford. Den musik kan I høre lidt af her med nummeret “Houses Falling”.

Samarbejdet er ret simpelt. Sikkert ikke logistisk simpelt, men simpelt at forstå. Musikken, som drengene laver, bygger på den kunst, som Hans Tolford har lavet. Desuden er musikken inspireret af den europæiske kunstscene, som den så ud i firserne .. Det kan man sikkert sige en masse klogt og kulturelt om, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke er så stærk på den europæiske kunstscene lige i det tidsrum, eller de tidsrum omkring, eller nogle andre tidsrum. Så i stedet for at forsøge at gøre mig klog på noget, jeg ikke ved noget om, så vil jeg nøjes med at tilføje, at EP’en udkommer mod slutningen af året, og at et fuldlængde album udkommer i foråret.

Jeg synes, at “Houses Falling” er et fantastisk nummer, men bestemt ikke en forsikring om, at jeg vil kunne lide de kommende numre. Og det synes jeg er helt vildt spændende. Uanset hvad, kommer der en opfølgning, når EP’en rammer hylderne, eller internettet, eller hvad undergrundens EP’er rammer når de bliver udgivet. Vi venter spændt.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.