Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
04 Nov

Weekend-videoer

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Weekend-videoer

Det er søndag aften, og Lukas og jeg sidder på sofaen i Melby hos mine forældre, hvor vi restituerer efter en lang nat med familiefest. Om lidt er der grydestegt kylling. Ikke særlig hipster, we know. Men det er fandme hyggeligt.

Midt i al landsbyidyllen er der lige et par musikvideoer, som jeg vil dele med jer, så det hele ikke går op i provinsstemning og agurkesalat.

Den første er fra ColorKaleido – en ny dansk duo bestående af Kim Vagn Wagner og Christine Milton (ja, hende fra Popstars!). Deres første single “Like A Rainbow” udkom sidste mandag, og med den fulgte en video. Versene er enkle, men meget melodiske – og særligt de små nynne-stykker gør sig godt med de to vokaler. Omkvædet har en dejlig fri og glad følelse over sig, og det er super iørefaldende. Selve musikvideoen er også smuk – mest på grund af farverne. De er rare og fungerer rigtig godt – særligt klippene i sandet, hvor sandet og kjolens farve giver det hele et meget blødt udtryk, som understøtter sangen på fineste vis.

Den næste video kommer fra Before The Show. 2 af kvintettens medlemmer er også med i Stærosaurus, som vi tidligere har skrevet om, så de er ikke fremmede for bloggen. Nummeret hedder “Years&Years&Years”, og det er smuk indiepop med pompøs opbygning og flotte korstemmer.

Den sidste er fra Brigadiers. Nummeret hedder “Inkwell”, og det er virkelig godt. Sådan fy-for-pokker-hvor-det-holder-godt. Riff’et er enkelt, men hvis man kan lave noget, der fungerer så godt, er der heller ikke nogen grund til at gøre det mere indviklet. Vokalens skarphed står i god kontrast til bassens markante fremtoning, og C-stykket er legende og lækkert – og giver et rart afbræk midt i nummeret, så det hele ikke drukner i bas og guitarstøj, men også giver plads til noget mere melodisk. Jeg har planer om at høre nummeret på repeat, når jeg skal med toget hjem til Århus i aften – og jeg glæder mig allerede til at putte mine høretelefoner i og skrue op for Brigaiders og ned for DSB.

En kommentar on “ Weekend-videoer ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-6195">
    Jonas Petersen 11/13/2012 at 01:06

    Virkelig nogle fede tracks!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.