Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
12 Oct

Tak Jonas

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Tak Jonas

Den unge knejt Jonas Koustrup Pedersen sendte for en rum tid tilbage nummeret “Gone” ud i internetssfæren. Et bumpenummer, som bumper. Det er absolut ikke første gang, at vi skriver om ham. Men lad mig for en god ordens skyld alligevel fortælle lidt om, hvad drengen har opnået her i livet. Han debuterede på Sound of Copenhagen mens de stadig var en duo. Gaffa skrev om ham. Han var det nye sort. Da Mia ligeledes havde haft kig på ham til en kompilation (“Vinter Wonders“) resulterede det i følgende udtalelse på Gaffa:

“GAFFA skrev i går, at Le Gammeltoft og Kjeld Tolstrup i form af Sound of Copenhagen udgiver ny elektronisk opsamling, og både Gammeltoft/Tolstrup og Storm/Kaldan har den kun 14-årige vestjyde Jonas K.P. med på tracklisten.”

http://gaffa.dk/nyhed/45984

“Gammeltoft/Tolstrup og Storm/Kaldan” .. Den sætning kan vi takke Jonas for. Tak for det. Det lyder sgu meget godt – så er jeg ham den tykke med skæg. Det passer sådan set meget godt. Bortset fra det med skæg.

Anyways, Jonas tordnede igennem resten af niende (eller måske ottende) klasse og tog på efterskole. I løbet af tiden på efterskolen udgav han en EP på Fødselsdagsbartnets Pladeselskab. En EP som Mike Sheridan medvirkede på, fordi nu var de blevet venner, I guess. EP’en var utrolig og Mia kvitterede i sin tid med teksten: “Hvad kan man få for 24 kroner?”. En solid hyldest til den lille samling af musik. Tak for musikken Jonas.

Og så blev han booket som support til Spleen Uniteds tour .. Rimelig sejt. På daværende tidspunkt havde vi lige søsat Mer’ Støj!, så vi sendte ham selvfølgelig en trøje. Den trøje bar han hele touren igennem. Tak for det også.

Det er et lille halvt år siden at han var på tour med Spleen. Han går ikke på efterskole længere. Ikke desto mindre laver han stadig fantastisk god musik. “Gone” bumper, og det bumper godt. Overordnet set kan det her indlæg koges ned til:

Hey Jonas? Tak for god lyd og andre ting.

Kh
Lukas

Hør noget “Gone” lige her. Og giv ham en like. Få fortjener det som ham, i vores optik i hvert fald.

Jonas K.P. – Gone (download)
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/10/Gone.mp3|titles=Jonas K.P. – Gone]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.