Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
10 Oct

Vind billetter til Dirty Projectors

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Vind billetter til Dirty Projectors

Hvis det skal være helt rigtigt, skriver vi jo kun om dansk musik og danske festivaler. Men i løbet af årene har vi alligevel haft en del undtagelser til den hovedregel, idet vi har udloddet billetter til diverse koncerter, hvor kun udenlandske kunstnere skulle optræde. Og det er måske ikke helt i stil med vores ønske om kun at skrive om det danske vækstlag, men vores erfaring er, at I bliver så glade for chancen for at vinde fribilletter – så når vi får muligheden for at give jer gratis adgang til fede koncerter, så tager vi den altså. Dansk musik eller ej!

Derfor sagde vi ja, da Vega forleden spurgte os, om vi ville udlodde billetter til Dirty Projectors. De spiller på Vega d. 31. oktober med Callers som support, og vi er ret sikre på, at det bliver en fed koncert. Sidst Dirty Projectors spillede i Danmark var på Roskilde Festival 2010, hvor de sørgede for gedigen dansefest med afrikanske rytmer på Odeon. Og nu er der lagt op til fest igen – og du kan vinde billetter!

Send dit fulde navn til info@wondersmakejoy.dk – så trækker vi lod om 2×2 billetter!
Konkurrencen slutter søndag d. 28. oktober klokken 20.00, og vinderne får besked på mail.

God fornøjelse!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.