Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
16 Oct

Mer’ Støj! tager på tur

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Mer' Støj! tager på tur

Tilbage i april holdt vi akustisk aften på Fatter Eskil i Århus, hvor The October Country, Echo Me og Jonas Breum gav koncerter. Aftenen var en stor succes, og det var dejligt at se så mange af jer!

Nu er vi klar med hele to nye Mer’ Støj!-arrangementer – og ét af dem er endda uden for Århus.

Mer’ Støj! på Cafe Paradis

Torsdag d. 18. oktober i efterårsferien er der lagt i ovnen til gedigen torsdagsfest, når vi slår dørene op til koncert med NovemberDecember og La La La. Det koster kun 40 kroner at komme ind, og der er kolde øl i baren!


Mer’ Støj! i Esbjerg

For første gang rykker Mer’ Støj! uden for Århus grænser, og nu er det Esbjerg, der står for tur. Sammen med lokale kræfter har vi stablet et arrangement på benene i Huset, og vi åbner dørene til en aften med dejlig, dejlig musik. Mettro og Mr. Fish spiller op til dans, og det er GRATIS at komme ind – så der er ingen undskyldning for ikke at møde op og feste med os natten lang. Vi glæder os til at se en masse nye ansigter – og forhåbentlig også nogle af de gamle.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.