Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
26 Sep

Din Koncert

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Din Koncert

Da vi for noget tid siden startede Mer’ Støj!, var en af vores hovedpunkter, at det skulle være nemmere at lave events. Der er mange regler og foranstaltninger, som man skal have styr på, før man kan afholde et event, og ofte bliver man lidt fortabt i bureakrati-junglen – og så mister man modet og dropper det hele. Og det er synd – for måske har man en rigtig god idé, men ikke midlerne eller de praktiske færdigheder, der skal til, før det kan lade sig gøre. Siden Mer’ Støj! blev stiftet, er der kommet nogle nye initiativer, som skal gøre det nemmere at afholde events og koncerter. Og nu er der kommet endnu et koncept på banen – nemlig Din Koncert.

Din Koncert er en mulighed. En mulighed for at holde sin helt egen aften på Vega i KBH, hvor man selv får lov til at booke bands, bestille dj’s, arrangere visuals og pynte Ideal Bar til en aften i musikkens tegn for op til 240 mennesker. Tuborg donerer 7.000 kroner til koncerten, og undervejs vil man få hjælp fra Vegas bookere, teknikere og kommunikationsmedarbejdere, som hjælper med at gøre aftenen til en succes. Man er således under kyndige vinger og alt andet end alene om projektet.

Din Koncert bliver afholdt to gange om måneden fra oktober til december, og for at blive udvalgt til at lave en koncert, skal man indsende en ansøgning, hvor man beskriver koncertaftenen og hvordan man praktisk vil gribe det hele an. Det er ikke et must, at man tidligere har afholdt events, men jo bedre forberedt og gennemtænkt ens koncert er, jo større er chancerne selvfølgelig for at blive udvalgt. Ansøgningen kan downloades på Vegas hjemmeside eller udfyldes på Vegas facebook. Ansøgningen skal sendes hurtigst muligt – senest medio oktober.

På vegne af Mer’ Støj!-redaktionen kan jeg sige, at vi glæder os over initiativet. Det er fedt, at den almindelige musikelsker får en mulighed for at lege med de store drenge – også selvom man ikke står med en 100% finpudset plan, men bare brænder for musikken, og godt kunne tænke sig at bruge en aften på at hylde den. Og at Tuborg oven i købet betaler gildet er næsten endnu bedre – ud fra egne erfaringer kan jeg vist roligt sige, at økonomien oftest er det største problemet. Ideer er der nok af, men finansiering halter oftest, når man er på S.U. og skal afgøre, om man tør satse 3 måneders husleje på en enkelt aften. Så thumbs up til Tuborg og deres støtte til vækstlaget!

Jeg er personligt meget spændt på at se, hvad Din Koncert kommer til at byde på. Forhåbentligt får det nogle dygtige mennesker frem i lyset, som blot har manglet en hjælpende hånd, og som via Din Koncert får den ekstra smule selvtillid og erfaring der skal til, så de efterfølgende kan give den fuld skrue på vækstlagskoncerter og events. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge projektet!

2 kommentarer on “ Din Koncert ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-5824">
  Mikael 10/04/2012 at 10:59

  Fedt initiativ, som man da helt sikkert burde benytte sig af. Især med henblik på vækstlaget, synes jeg konceptet er godt fundet på.

  Lad os få de nye kunstnere på de store scener!

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-5927">

  […] lidt tid siden skrev jeg om det nye koncept Din Koncert, hvor almindelige musikelskere kunne få chancen for at holde en koncert på Ideal Bar. Og nu er de […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.