Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
23 Sep

Søndagsvideo fra Get Your Gun

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Søndagsvideo fra Get Your Gun

Nordjyske Get Your Gun, som netop har været på tour med The Woken Trees, har sendt os den her video til nummeret “Staying for a While”. Det er old school rock, med rå guitar, dyb vokal og ikke så meget pis. Det er simpelt og enkelt, men samtidig med melodiske lækkerier i form af brummende korstemmer, som minder mig om mine gymnasiedage, hvor jeg hørte Bloc Partys “The Prayer” på repeat.

Videoen har bønner på dåser, tatoveringer, rå æg, smøger, en smadret campingvogn og en hængning – alt sammen fremført baglæns på en mark.

God fornøjelse – og god søndag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.