Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
07 Sep

Stærosaurus

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Stærosaurus

Okay. Da jeg i går kaldte Polypotions “Milkyway” for “pop for alle pengene”, havde jeg glemt alt om det her nummer. Hvis Polypotion er pop, så er det her überpop. Med lidt indie på.

Nummeret stammer fra den københavnske trio Stærosaurus, som består af Andreas, Mikkel og Laurids. Ifølge deres facebook spiller de indierock. Det er vist en tilsnigelse, i hvert fald hvad angår det her nummer. Indie, ja – rock, not so much. Nummeret er simpelt og low-fi, med smukt guitarspil, bløde og luftige vokaler, klokkespil og følelsesladet lyrik. Generelt er det et meget følelsesladet nummer – så følelsesladet, at jeg ikke rigtig er i stand til at se videoen, mens jeg hører nummeret. Det der med et sødt og blødt popnummer, fremført af en sød og blød fyr med lukkede øjne – det bliver lidt for meget til min smag. Lidt ligesom at spise to flødeskumskager efter hinanden. Og jeg kan ellers godt lide flødeskumskager. Jeg kan også godt lide “Smeltet Sammen”, og drengene har lavet en rigtig fin video til – men nummeret virker bedst for mig, hvis jeg bare hører det. Så får smukke sætninger som “Og vil du være lidt alene, så er jeg der” også lidt mere plads at udfolde sig på, uden at jeg kommer til at tænke over, om det er for sukkersødt.

Som en lille sidebemærkning skal det nævnes, at Stærosaurus er et af de 10 bands, som sammen med bl.a. Alcoholic Faith Mission, You.You.You og Cody udgør Copenhagen Collaboration. Og hvis ikke du ved, hvad CopCol er, så tjek det ud – det er megagodt fundet på!

En kommentar on “ Stærosaurus ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-17549">

    […] har tidligere skrevet om Stærosaurus – dengang var det om det sukkersøde nummer “Smeltet Sammen”, der trykkede på […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.