06 Sep

Torsdagspop

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Torsdagspop

De sidste to indlæg har været rimeligt rockede. Så nu tager vi lige noget musik, som er en helt, helt anden boldgade. Nummeret hedder “Milkyway” (kan I mærke, hvor urocket det allerede er?), og det bliver spillet af Polypotion, som i virkeligheden hedder Nina og Magnus. De laver popmusik med blød synthesizer, funky bassgang og masser af vokaleffekter. Første gang jeg hørte nummeret, var det ikke rigtig noget for mig, jeg syntes lidt det havde sådan en “trying too hard”-feel over sig, som jeg ikke rigtig kunne forliges med. Men så kom de små breaks og brud i rytmen, den tilbagelænede og lækre vokal fik lidt mere plads at lege på – og på trods af min indledningsvise skepsis har jeg ikke rigtig kunne slippe det igen. Jeg har hørt det mange gange – forsøgt at finde ud af, om jeg synes det var fedt eller ej. Faktisk har det ligget i min mailindbakke siden maj måned. Og efter fire måneder er jeg kommet frem til, at det holder. Det holder 100%. Det er ikke specielt uforudsigeligt, jeg er ikke blæst tilbage af teksten, men det er et godt, gedigent popnummer, som sætter sig fast. Fire-måneder-fast. Så nu er det på høje tid at dele det med jer, søde læsere. Så værsgo – pop for alle pengene:

Polypotion – Milkyway

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.