01 Aug

Fødselsdagshilsen

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Fødselsdagshilsen

I dag fylder Rekompileret 1 år, og i den forbindelse er drengene selvfølgelig klar med deres 6. udgivelse. Titlen er  “Os Med Kælder”, og denne gang er det bl.a. navne som Soffie Viemose, Odd Shapes, Beastie Respond og Knuckle Walkers, der gør sit til, at bagmændene bliver fejret som behørigt. Udgivelsen er – som altid – ganske gratis, og den kan downloades via Rekompilerets hjemmeside.

Udover at udgive musik holder Rekompileret-drengene også fødselsdagsfest! Det sker d. 10. august på Mellemrummet i KBH, hvor  Sekuoia, Rita Blue, Rewolmer, Paxton Fetten og Rekompileret Resident spiller op til dans. Der er billige billetter, endnu billigere øl og jeg vil godt garantere, at det bliver en god aften med glade fødselarer. Læs mere på facebook-eventet (hvor der også kan købes billetter!) lige her.

Stort tillykke og fødselsdagskys til Rekompileret herfra!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.