Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
05 Jul

Linkoban & Analogik

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Linkoban & Analogik

Så skete det, at Roskilde Festival blev udsolgt. Få timer før pladsen åbnede. Jeg har allerede rundet en smule, at jeg har en fod med i flere lejre i år. Roskilde Rising og Wonders Make Joy. Derudover er jeg primært afsted med en kammerat, der hedder Jonas, med hvem jeg bor nede i Restricted Camping. Sikke noget fis i øvrigt. Det gør jeg aldrig nogensinde mere. Det kan godt være, det er lækkert med rene træk-og-slip toiletter og gratis bad i badekabiner med varmt vand, som regel helt uden kø, men det er virkelig kedeligt og afsides. Og ved siden af Jonas, så er Lun Tun, som jeg jo plejer at ligge i, igen i år til stede nede i P. Det betyder, at jeg hver eneste dag skal ud og finde nogle at hænge hos, på den ene eller anden måde. I dag hvor pladsen åbnede, fandt jeg endelig Lun Tun. Vi mødtes ved Cosmopol-skiltet, og tog udmiddelbart derefter hinanden i skuldrene, og hamrede igennem flokken af mennesker, så vi kunne komme op foran scenen. Jeg er ikke vild med sådan at skubbe til folk, men jeg gad heller ikke stå alene helt ude foran. Nogle gange på en festival som Roskilde Festival, går det virkelig op for mig, hvor lidt rebel jeg er. Eksempelvis sagde jeg tidligere i dag nej til at hjælpe med at flytte en bænk, fordi jeg var i tvivl om vi måtte .. Hvad jeg aldrig fandt ud af. Men det er jo helt ligemeget, fordi alle er helt vildt ligeglade. Nogle gange skal jeg vist bare stramme ballerne og flytte en bænk uden at spørge om lov. Ikke desto mindre mødtes Lun Tun og jeg ved Cosmopol. Vi skulle se Anologik, og det så nogenlunde sådan her ud; Drenge, piger, mænd og kvinder svedte op og ned af hinanden i ét stort virvar. Alt sammen mindede mig en smule om, at jeg da i øvrigt havde haft mikrofon og videokamera med nede til Linkoban, som med fuldt crew gæstede Pavilion junior i onsdags. Så her får I en Linkoban recap video med uredigerede klip fra koncerten, og billeder fra dagens første koncert på pladsen.

Analogik var alt hvad man kunne forvente. Hvis jeg havde tænkt mig lidt om, mit helt almindelige medarbejderarmbånd taget i betragtning, så havde jeg jo nok skyndt mig ind før alle andre, så jeg var kommet helt op foran. Men nej. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Dumme mig. Men det skal Analogik jo næppe have imod sig. Derfor har jeg kun medlidenhed med alle dem, der ikke var langt nok fremme, eller folk, som slet ikke mødte op. For som da de spillede på Pavilion Junior i 2007, vendte de både telt og mennesker på vrangen, da de optrådte i dag.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.