Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
04 Jul

Kúra på Roskilde

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Kúra på Roskilde

Kúra er ikke en trio, vi har snakket synderligt meget om. Brynjar, Fanney og Rasmus har ellers udgivet et lækkert album, så det er ikke fordi historien ikke har ligget og luret. Tiden har måske bare været en manglende faktor, som den generelt har været det over det sidste halve år. Men endelig er tiden også til det, og derfor har jeg været nede og møde to af de tre til en kort snak om, hvordan deres koncert var i går. Rasmus var et sted på pladsen og var ikke til af fange på telefon. Men alt taget i betragtning, så fandt både Brynjar, Fanney og jeg hinanden – og det er da langt over niveau i forhold til hvordan det almindeligvis er at finde hinanden på festivalen.

Jeg skal på forhånd beklage mit super lousy engelsk. Jeg har skruet noget bas væk på optagelsen, fordi der kørte nogle biler frem og tilbage. Den bas snuppede lige et par af mine fyldeord. Derudover er jeg altså bare i højere grad en ørn på dansk end engelsk, hvilket I så må trækkes med her.

Det er ikke rigtig til at sige endnu, om der er flere interviews på vej – det er aldrig til at sige, hvem man lige støder på. Men jeg skal nok prøve at finde lidt frem til jer et eller andet sted fra.

En kommentar on “ Kúra på Roskilde ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-5366">
    Sophie 07/30/2012 at 15:22

    Er stadig nede med Gógó (Lulu Rouge Remix) !
    Fååårk det holder sgu endnu : )

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.