Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
04 Jul

Roskilde Rising og Solskoldning

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Roskilde Rising og Solskoldning

For satan Roskilde! Aldrig har jeg fået den fra dig, som jeg har fået den i år. I år har jeg en fod i begge lejre; Jeg arbejder for Roskilde Rising, som har et lille og fint kontor omme bagved Pavilion Junior. Derudover er jeg akkrediteret blogger. Lørdag, søndag og tirsdag var mine primære arbejdsdage i Roskilde Rising, og derfor regnede jeg med, at kunne have skrevet mit første blogindlæg i mandags, så I kunne følge lidt med i, hvad der sker på pladsen. Alligevel sidder jeg her i onsdagsheden og trykker på de første taster. Det var ikke helt planen.

Men sagen er den, at jeg i søndags var ude i solen og afvikle en lille happening nede i Dream City. Vi, Mads Holmbom (min Roskilde Rising partner in crime) og jeg, skød nogle optagelser til Helsinki Poetry. Jeg havde pakket solcreme og alt hvad noget menneske kan begære, når solen bager. Alt det lagde jeg i en pose, som jeg så efterlod på kontoret .. I tidsrummet 11-17 stod Mads og jeg derfor i solen uden skygge og uden solcreme. Det resulterede i, at jeg måtte bruge hele mandagen i teltet. Ikke i skyggen et sted, eller under en pavilion med en kold øl i hånden. Men i mit telt. Med aftersun lotion. Det var kedeligt, men det var bestemt også det hele værd. For udover at jeg lige skal igennem et obligatorisk Roskilde Festival-hamskifte, så er jeg på toppen igen.

I går var Mads og jeg så udenfor og optage igen, og i dag kan jeg endelig slappe lidt af i de rene og strukturede medieomgivelser. Det er skønt at være tilbage i sit rette element igen. Om et par minutter skal jeg ud og mødes med Kúra, og så skal jeg ellers tilbage og skrive indlæg om alt, hvad jeg har oplevet de seneste 4 dage, udover min solskolding. Og der er godter imellem – både musikalske og et par stykker på opleveren! Så glæd jer.

4 kommentarer on “ Roskilde Rising og Solskoldning ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-5229">
  uggi 07/04/2012 at 16:52

  Indrøm nu bare du har været fuld og faldt i søvn i solen… igen :P

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-5230">
  uggi 07/04/2012 at 16:56

  Så indrømmer jeg at jeg er hamrende misundelig over ikke at være på Roskilde i år :D

 3. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-5232">
  Kent 07/04/2012 at 20:52

  Klassisk Lukas – at glemme noget…….
  God fornøjelse og hils i hegnet

 4. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-5286">

  […] Roskilde Rising og Solskoldning 2. Kúra på Roskilde 3. Linkoban & Analogik 4. Fra tør til våd til tør til våd – Med […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.