Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
06 Jun

Rekompileret-drengene gør det igen

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Rekompileret-drengene gør det igen

De gør det sgu godt, drengene bag Rekompileret. De har netop udgivet deres 5. kompilation, der har titlen “Tove og De Syv Perlehøns”, som kan downloades kvit og frit frem til d. 1. juli. Deres popularitet er støt stigende – og det med rette, for de får udgivet noget super fedt musik.

Og denne gang er ingen undtagelse. Det er 10 solide tracks, hvor særligt Kilimanjaro/Soosh, Eloq/When Saints Go Machine, BeSvendsen/Analogik og Troels Abrahamsen/Spleen United er værd at smide på din playliste. Soosh-nummeret er mega chill, Analogik-nummeret er skævt og legende, WSGM-nummeret har fået Eloq-effekter for fuld smadder, og Spleen United-nummeret er – som man kan forvente, når så dygtige mennesker som Spleen og Abrahamsen arbejder sammen – gennemført og lækkert.

Tracklisten ser således ud:
01 Rangleklods – Clouds (Peter Visti Remix)
02 Analogik – Camel Clap Break (BeSvendsen Remix)
03 Ivory & Gold – Idot (Lotte Rose Remix)
04 Penny Police – What If Life Doesn’t Kill You (Mads Bjørn Remix)
05 When Saints Go Machine – Parix (Eloq Remix)
06 Soosh – Too Soon (Kilimanjaro Remix)
07 Spleen United – Misery (Troels Abrahamsen Remix)
08 Sleep Party People – Chin (Jesper Ryom)
09 Kites and Komets – When Love Turns To Me (Paxton Fettel Remix)
10 Birk Storm – Give Me Love (Rimsky/Bronson Remix)

Rekompileret har fat i den lange ende, når det handler om at sammensætte god musik, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad de finder på til næste gang.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.