19 May

Vind billet til CLASH

Skrevet af Mia Kategori: Konkurrencer
Vind billet til CLASH

I næste weekend er der for alvor dømt elektrofest, når århusianske CLASH for første gang åbner dørene til en 2-dages festival. Programmet er proppet med lækker musik, og det bliver med garanti en hipsterfolkefest, når Kúra, Kenton Slash Demon, Kasper Bjørke, John Talabot, Digitalism, Rangleklods, Alex Metric, Kavinsky og Namunël-drengene kigger forbi Train i Århus.

Og du kan vinde en billet! Vi har nemlig fået to af slagsen, som vi giver væk til to læsere. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at dele vores post om konkurrencen på Facebook, som du kan finde lige her. Tryk share, og så er du med.

Konkurrencen slutter onsdag klokken 16.00, og vinderne vil blive offentliggjort umiddelbart efter på vores facebook.

God weekend!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.