Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
14 May

We Were Born Canaries med varm kakao til

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
We Were Born Canaries med varm kakao til

Jeg skal rigtig mange ting for tiden. Muligvis fordi jeg har taget munden for fuld, men i særdeleshed fordi jeg snakker om alle de ting, som jeg skal, i stedet for at gøre dem. Jeg laver selvfølgelig også andre ting end at snakke om alle de ting jeg skal. Lad os bare tage i går som et eksempel, hvor jeg formåede at se alle fire Indiana Jones film .. Det var en god dag.

“Så! I dag strammer jeg op”, siger jeg til mig selv hver eneste morgen. Med den samme entusiasme hver eneste morgen. Og hver eneste morgen strammer jeg så selvfølgelig op. I et par timer. Og så laver jeg noget andet og sjovere. Det er først, når jeg står ude i køkkenet og er i gang med at fylde varmt vand i vasken til opvask, at det går op for mig, at nu er det gået for vidt, og så sætter jeg mig tilbage til computeren. Sådan looper det hele dagen ud. Jeg får hverken arbejdet eller vasket op. Det er lang tid siden, at jeg har været så teenage-frygtelig, som jeg er for tiden.

Når vi så får tilsendt ting som We Were Born Canaries’ nye album “We Were Born Canaries”, så bliver jeg misundelig. For denne fint-følende samling af musik er et resultat af rigtig meget fint-følende arbejde. Og hvis der er et sted, hvor danskheden virkelig træder i karakter i mig, så er det nok mit forhold til andres succes. Der er jeg virkelig fra landet, og kan blive rigtig sur over, når andre mennesker kan lave et helt album med rar musik, mens jeg ikke engang kan tage mig sammen til at skrive et blogindlæg.

“We Were Born Canaries” er en lidt forfinet udgave af noget, der kunne have været soundtrack til en Quentin Tarantino film – og det i højerede grad end at være en smuk kontrast til et hvilken som helst morderisk scenarie, som hans knold kan kreere. Men det er selvfølgelig ikke helt det samme. For der hvor Tarantinos valg af musik vælter og mosler, samler “We Were Born Canaries” lo-fi og skrammel-indie i en skråsikker struktur.

Det er både godt og skidt. Numre som “Dead In Silence” og “Only Light” måtte gerne poppe mindre og rocke mere, mens nummeret “In The Future” popper og rocker helt perfekt på sådan en Mikkel Hess-going-indie-folk måde.

We Were Born Canaries – In The Future
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/05/08-In-The-Future.mp3|titles=We Were Born Canaries – In The Future]

Den fine flok kanariefugle har lavet noget, jeg godt kan lide. Jeg prøvede lige albummet med to kopper varm kakao. Det var der ingen ben i, så det kan jeg på det kraftigste anbefale jer, at I giver jer i kast med. Så vil jeg give mig i kast med opvasken. Eller noget andet, som jeg ikke gider.

“We Were Born Canaries” er soundtracket for min mandag, og det med varm kakao til.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.